2777
2789
عنوان

حس ششممم

| مشاهده متن کامل بحث + 2496 بازدید | 393 پست
مرسی گلم همش درستهفقط فصل تولدش تابستونه

همین یدونه دیگه انتظار ندارین ک تک تک درست دربیاد 😁

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

پشمام 😂😂

درست بود؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین یدونه دیگه انتظار ندارین ک تک تک درست دربیاد 😁

فدای تو بشمممم👌💚

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
درباره منچی حس میکنی؟!

خب تواینده دختر سربه هوایی میشین و خیلی دوست دارین که مستقل کارکنین، و به ارزوتون دوست دارید برسین اونم یه پسر پولدار و ددیه ارزوتون.. 

دختر برونگرا و پرانرژی باید باشین، یکم اضطراب اجتماعی دارید که البته طبیعیه حل میشه

شما یه ادم سخت کوش اما انعطاف پذیر هستین، یکم ناامید میشین اما امیدوارهستین و به راهتون ادامه میدیدم ...

تازه سال اول هستم هنوز پزشک نشدم

به نظر شما ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟ امیرحسین چه حسی به من داره؟

درست بود؟

بیشترش آره مرسی عزیزم 😂❤️

هر که در زد بر دلت در را شتابان وا مکن///طفل گاهی بر دری بازی کنان سنگی زند ..❤️🩹«در هیاهوی این روزگار، ترجیح میدهم آرام قدم بزنم، عمیق فکر کنم و سبک زندگی کنم؛ نه برای جلب نگاهها، بلکه برای ساختن خودی که هر روز بهتر از دیروز باشد.»💚 رشد | تعهد | آرامش 🌱🤝🕊 / 📚دانشجومعلم 👩🏻🏫 📚 ✨ 📝

خب تواینده دختر سربه هوایی میشین و خیلی دوست دارین که مستقل کارکنین، و به ارزوتون دوست دارید برسین ا ...

سر به هوا شدم خواهر😎😎🤣⚘🫂🫂🫂

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

شماهم حدس میزنم منطقی باشید خیلی منعطف هستین و به نظرات بقیه اهمیت میدید. یکم ناامید و کمبود اعتمادبنفس دارین که مشکلتون حل میشه

مادرتون سخت گیره، دوستای خوبی دارین و خیلی خوش شانس هستین. مستقل دوست دارین باشید 

حدس میزنم یه برادر داشته باشید

خب تواینده دختر سربه هوایی میشین و خیلی دوست دارین که مستقل کارکنین، و به ارزوتون دوست دارید برسین ا ...

به نظرت اون پسره کیه؟😈😈🤓🐣

شاید یک روز

شاید هرگز🤣

میشه حست رو نسبت به ظاهر خودم و اون بگی :)

ظارهاون خیلی خوبه، چشم ابرو مشکی هستین و خوشگل یه صورت گِرد دارین، موهاتون متوسطه و قدتون هم حدس میزنم بین ۱۶۵ یا ۱۶۳ و.. اینا باشه 

پسره موهاش فرفریه قدش هم بلنده، معمولا تیپ های مشکی میزنه و خیلی دوست داره مغرور دیده بشه

شماهم حدس میزنم منطقی باشید خیلی منعطف هستین و به نظرات بقیه اهمیت میدید. یکم ناامید و کمبود اعتمادب ...

ببین من حس میکنم صدان نازک ودخترونه ست،درسته؟!

درمورد دوستمم میگید؟Yویژگی هاش و جدیدا با ی پسری اشنا شده بنظرت چطور ادمیه 😀

Y یکم دختر سختگیریه اما اعتماد بنفس بالایی داره، خودش رو دچست داره اما باید مواظب باشه مغروز نشه 

خیلی باپسره بهم دیگه میان. پسره هم دوستش داره و حس میکنم رابطشون پایداره

ظارهاون خیلی خوبه، چشم ابرو مشکی هستین و خوشگل یه صورت گِرد دارین، موهاتون متوسطه و قدتون هم حدس میز ...

به نظرت رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول میشم ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱