2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هیچ وقت

هوش مصنوعی هیچ وقت نمیتونه جای یه روانشناس خوب رو بگیره

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

ابدا

روانشناسي نیاز ب درک عمیقی داره که خب انسان توانایی‌ شو داره. 

هوش مصنوعی احساسات و عواطف رو متوجه نمیشه و درکی ازش نداره مثلا نمیتونه کمک کنه و صرفا طبق برنامه ریزی ک براش انجام شده کار میکنه

چجوری

روانشناسی یه ارتباطه

من یه لیست دیدم از مشاغلی که با هوش مصنوعی حذف یا کمرنگ میشن 

ولی روانشناسی جزوش نبود.

معلمی هم نبود با اینکه خودم فکر میکردم کسی دیگه نیاز به معلم نداشته باشه وقتی مطالب در دسترس همگان هست ولی 

متوجه شدم این ها مشاغلی هست که روابط اتسانی ریشه و اساسش هست

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چجوری

تو میری پیش روانشناس 

اون حالات  چهره و بدنت رو میبینه 

لحن رو میبینه

عده ای از اختلال ها بعد چندین جلسه میان اعتماد میکنن راست رو میگن و روانشناس با تشخیص میفهمه که داره بهش دروغ میگه

یه هوش مصنوعی صرفا داره داده هایی که توش میدی رو دریافت میکنه و هیچ بررسی دیگه روت نداره

اگه اینطور باشه مشاغل دیگه که میتونه در خطر باشه 

و در حیطه پزشکی و درمان و روانشناسی و عوامل دیگه هوش مصنوعی نمیتونه جاشو بگیره اگه یه روزی این اتفاق بیوفته ما نیستیم و سال ها طول میکشه 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
ممنون خیلی کمکم کردی

خواهش می‌کنم.

بهترین ها برات رقم بخوره