2777
2789
اون شبم نتش قطع شده اون پستو گذاشتم😂😂😂

اخیییی سربازی خیلی دوره بدیه😭

🎀در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🎀 پیشاپیش ازت سپاسگزارم خدای بخشنده و مهربانم⁦🙏🏻⁩

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا بیچاره چیکار کنه خب😂

عشقتون مستدام😍

اسنیپ عصبی مَنِش به من از این پیاما نمیده😒

راستش دیشب عاشق یه خوناشامه به نام استیفن شدم😇خدا رحم کنه به نی نی سایتی ها اگه عشق جدیدمو بذارم رو پروفایلم😂😂

تحقیقاتش درسته ها..

آخه شب قبلش داشتم میگفتم پولی که جمع کردی واسه ماشین بده بریم یه مسافرت توپ😆بعد فرداش اینو فرستادم

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
منم همینجوریم هی میگم عزیزم عزیزم  اخرش میاد خونه میگه تو بابای منو سوزوندی  هی گولم میز ...

😂😂😂😂

ای خداااا دقیقا حرفاش کپیه شوهره منه 

پس همشون همینجورن😅

اونم میاد میگم خسته نباشی عزیزم میگه یعنی  فحشم بده ولی این و نگو😐

😂😂😂😂 ای خداااا دقیقا حرفاش کپیه شوهره منه  پس همشون همینجورن😅 اونم میاد میگم خسته نباشی ...

😂😂 حق دارن بیچاره ها

هی کار میکنن از صب تا شب 

اونوخ ما تو ی لحظه همشو خرید میکنیم تموم میشه 😂😂

اعصابم خرده سانی😤😤😤😤 5سالع دوستیم😥

بالاخره این دوریا تموم میشه اگه قصدتون ازدواجه  

🎀در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد🎀 پیشاپیش ازت سپاسگزارم خدای بخشنده و مهربانم⁦🙏🏻⁩
عشقتون مستدام😍  اسنیپ عصبی مَنِش به من از این پیاما نمیده😒 راستش دیشب عاشق یه خوناشامه به ن ...

ممنون عزیزم.از قیافه خشنش معلومه دیگه ابراز احساسات بلد نیست😂

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️