2777
2789
عنوان

بیاید اینجا

95 بازدید | 14 پست

۲۱ سالمه اصلا انگیزه ندارم حس میکنم زندگی قشنگ نیست چهل ساله پشت کنکورم زندگیم هر روز تکراری  دیگه حالم از خودم بهم میخوره اطرافیان مدام میگن هیچی نشدی به هیچ جا نرسیدی خسته ام از زندگی یکی دوتا دوست دارم اونارم خانواده میگن زیاد صحبت نکن یکی هم مسیر خودتو پیدا کن واقعا الان کی پشت کنکوریه هم‌سنام همشون دانشگاهن این چند سال و خودم خواستم بمونم پشت کنکور میخونم هم ولی مدام همه میپرسن خانواده هم میگن هیچی نشدی کل زندگیم شده عذاب وجدان هرچی میشه میگن هیچی نشدی از این بابت خداروشکر میکنم با کسی هم در ارتباط نیستم وگرنه اونم میخواستن بگن با یکی اوکی ای اونم میشد ی چیز دیگه هیچ امیدی ندارم نه به آینده نه ب تشکیل زندگی هیچی 

خب برو ازاد برا بهمن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هدفت چیه؟

دوست عزیز یه لحظه میاین تاپیک اخرم به کمکتون نیازدارم🤏🏼

ممنونم.. واستون صلوات میفرستم 🤲🏼

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خب برو ازاد برا بهمن

میگن دیگه این همه موندی ی چیز درست حسابی قبول شو نزاشتن امسال آزاد برم گفتن میخواستی بری از همون اول میرفتی میگن همون چیزی ک میخوای قبول شو خودم پیرا پزشکی و اینارو دوست دارم 

میگن دیگه این همه موندی ی چیز درست حسابی قبول شو نزاشتن امسال آزاد برم گفتن میخواستی بری از همون اول ...

خب میراپزشکی ازاد هم بد نیست خدابی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

کلا پشت کنکور موندن بحرانهایشالا زود این چندماه طی میشهبه هرحال نباید سرکوفتت بزننجوونی و این همه فر ...

زندگیم شده عذاب وجدان همه هزینه هایی ک کردن و همه چی میگن بخاطر تو زندگیمون رو هواست ابرمون و بردی همه میپرسن چی شد 

قرار نیست همه با درس موفق بشن

قرار نیست همه قبولی ها دکتر و مهندس بشن 

قرارم نیست همه دکتر مهندسا خوشبخت بشن

خوشبختی توی قبولی کنکور نیست

از مسیرت لذت ببر

اگر اطرافیان بهت میگن هیچی نشدی تحت تأثیر افکاریه که جامعه قبلی به خوردشون داده 

تو فکرشون عوض کن 

فکر خودتو 

بیشترین عامل قبول نشدن کنکور افکار منفیه 

درنهایت اگه قبول نشدی برو غیر انتفاعی

مگه تو میری پیش یه دکتر میگی مدرکت از کجا گرفتی؟

پس مهم نیست خیلی 

ته ته تهش توهم ازدواج میکنی و میشی یه مادر که بالاترین مقام داره بیشتر از هر شغل و پیشه ای 

پس تو چیزی عقب نیستی 

و یادت باشه تو به کسی کنکور و دانشگاه بدهکار نیستی او فقط یه خودت حال خوب بدهکاری

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
قرار نیست همه با درس موفق بشنقرار نیست همه قبولی ها دکتر و مهندس بشن قرارم نیست همه دکتر مهندسا خوشب ...

من حالم خوب نیست چون همش تو خونه ام و باید درس بخونم حالم از همچی ب هم میخوره زندگیم چهارساله تکراریه 

من حالم خوب نیست چون همش تو خونه ام و باید درس بخونم حالم از همچی ب هم میخوره زندگیم چهارساله تکراری ...

از مسیرت لذت ببر سن تو قرار نیست  دوباره تکرار بشه

برو بیرون با دوستات لذت ببر روحیت که بهتر باشه درساتم بهتر میشه

از مسیرت لذت ببر سن تو قرار نیست دوباره تکرار بشهبرو بیرون با دوستات لذت ببر روحیت که بهتر باشه درس ...

کدوم دوست ی چند تا هستن اونا هم نمی‌تونیم هم‌و درک کنیم چون هرکس مسیر خودش و داره یکی دانشگاه می‌ره یکی ازدواج کرده منم پشت کنکورم شرایط منو ندارن من تو خونه همش با دفتر کتاب بعد خانواده هم میگن اونا هم مسیر تو نیستن بعدشم میگن چطور انتظار داری برای همچی خودت ی دونه درس و نمیتونی هندل کنی من انتظار خاصی ندارم تا جایی هم ک میشه از چیزایی ک دوست داشتم زدم خیلی چیزا رو هم مراعات میکنم ولی آخرشم اینجوری میگن خسته ام از زندگی 

ببین هیچکس اندازه من درکت نمیکنه یکبار برای همیشه تکلیفتو با خودت روشن کن از خودت بپرس واقعا باید بشه یا نه؟ واقعا این تنها راهه یا نه؟؟؟ اگر جوابت مثبته تو مجبوری که همه درداتو خاموش کنی مجبوری این افکار منفیو پشت سر بذاری چشماتو ببندی روی همه اینا تا وقتی که اینارو با خودت تکرار کنی قراره توی این وضعیت باقی بمونی محکم و جدی برخورد کن شوخی نیست عمرت داره میره تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی میدونم این فکرا زیاد سراغ ادم میاد ولی مجبورییییی کنترلش کنی باید بگی خفه شو بسه اینا جلوتو میگیرن تا وقتی بشینی برای بدبختیت غصه بخوری فقط بدبخت تر میشی میدونم دردناکه با همه اینا بلند شی ولی راه دیگه ای نیست

باهام حرف بزن.

کدوم دوست ی چند تا هستن اونا هم نمی‌تونیم هم‌و درک کنیم چون هرکس مسیر خودش و داره یکی دانشگاه می‌ره ...

بهشون بگو به من اینجوری نگین من موقق میشم

یه مصاحبه دیدم با یه دکتر میگفت بعد ۱۰ سال کنکور قبول شدم الکی که نیس

چند نفر از دکترا رو تو مصاحبه دیدم اینجوری