2777
2789
عنوان

نادیده گرفته شدن💔

273 بازدید | 19 پست

بچه ها من همش نادیده گرفته میشم توسط همسال هام

همین باعث شده اعتماد به نفس نداشته باشم

همش خودمو کمتر از بقیه ببینم

خیلی درونم احساس ضعف میکنم

اگر کسی کوچکترین ایرادی ازم بگیره داغون میشم

حالم خیلی بده

چرا من مثل بقیه دخترا نیستم😔💔

بانویی از لرستان دانشجوی کردستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ۳۹ سال سن گاهی نادیده گرفته میشم اما یاد گرفتم حال اونایی رو که منو نادیده گرفتن رو بگیرم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

درکت میکنم 

منم تو همین شرایطم 

واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد فقط اینکه شرایطو پذیرفتم همین

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

چکار کنممنم بی اعتنایی کنم؟

اره بی اعتنایی کن و سعی کن جلو اون آدمها خودت رو شاو و سرحال نشون بدی تا بترکن😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

چطور نباشمباور کن خیلی اذیت میشم

اره به نظر من کلا بعضی از آدمها تو  وجودشون کرم آزار و اذیت کردن دارن...و هر چی جلوشون کوتاه بیای یه روز میبینی شورشو درآوردن 

اره به نظر من کلا بعضی از آدمها تو وجودشون کرم آزار و اذیت کردن دارن...و هر چی جلوشون کوتاه بیای یه ...

حق با شماست

من کلا اعتماد به نفسم پایینه

باید رو خودم کار کنم🙂

بانویی از لرستان دانشجوی کردستان

حق با شماستمن کلا اعتماد به نفسم پایینهباید رو خودم کار کنم🙂

هیچکس حق نداره به تو توهین کنه هیچکس حق نداره آزارت بده حتی با یه نگاه بد هیچکس حق نداره

اگر کسی به تو آزاری رسوند ولو با یه بی‌تفاوتی تلافی کن باهاش حتی با یه بی تفاوتی معمولی که قبلا نکرده بودی 

بعدش بهثخند وخوش باش بگو کسی نمیتونه ازا م بده من از خودم محافظت میکنم دفاع میکنم و نیاز به کسی هم ندارم