بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با ۳۹ سال سن گاهی نادیده گرفته میشم اما یاد گرفتم حال اونایی رو که منو نادیده گرفتن رو بگیرم
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
اره بی اعتنایی کن و سعی کن جلو اون آدمها خودت رو شاو و سرحال نشون بدی تا بترکن😅
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!
اره به نظر من کلا بعضی از آدمها تو وجودشون کرم آزار و اذیت کردن دارن...و هر چی جلوشون کوتاه بیای یه روز میبینی شورشو درآوردن
حق با شماستمن کلا اعتماد به نفسم پایینهباید رو خودم کار کنم🙂
هیچکس حق نداره به تو توهین کنه هیچکس حق نداره آزارت بده حتی با یه نگاه بد هیچکس حق نداره
اگر کسی به تو آزاری رسوند ولو با یه بیتفاوتی تلافی کن باهاش حتی با یه بی تفاوتی معمولی که قبلا نکرده بودی
بعدش بهثخند وخوش باش بگو کسی نمیتونه ازا م بده من از خودم محافظت میکنم دفاع میکنم و نیاز به کسی هم ندارم