2777
2789
من همسرم میگفت طلاق خانوادش میگفتن نهدو ماه دور بودیم این چند روز میگفت برگرد ولی بشدت معتقد بود من ...

😭😭میدونی مال من از خودش بیشتر خانواده اش باعث میشن 

بزرگی کردن بلد نیستن الان ولسشون نفرین میکردیم چون مادر شوهر پدر شوهرم خیلی نانجیب هستن😭😭😭😭

باشه بگو عزیزم 

انشالله عاقبت بخیر شی

دلم خیلی پره الان گریه میکنم

از اون فعلا گفتنت معلومه دل تو هم راضی نیس و حس میکنی اشتی مبکنین میدونی بخدا خیلی خوشحال شدم امیدوا ...

ممنونم عزیزم اشتی کردیم امروز ولی خودم بیشتر کوتاه اومدم

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭😭میدونی مال من از خودش بیشتر خانواده اش باعث میشن بزرگی کردن بلد نیستن الان ولسشون نفرین میکردیم ...

ناراحت نباش منم اوایلش مثل تو بودم اصلا امید نداشتم ولی خدا درستش کرد 

بعد با وجودی ۱۰۰ درصد مقصر بود من بیشتر کوتاه اومدم و پیشقدم شدم

ذکر یا ودود روزی ۱۰۰۱ مرتبه یا ۷۷ مرتبه تا چهل روز با حضور قلب و از ته قلبت بخون

حتما نذر نمک حضرت زهرا انجام بدهـ

نماز استغاثه به حضرت زهرا

چله سوره های حشر و مزمل یا طلاق

۱۴۱ مرتبه ذکر یا منان 

چله دعای معراج ، ناد علی و امین الله

ذکر یونسیه روزی ۴۰۰ بار

و در اخر مجرببببب ترین چله که حاجت محال و میده و غیر ممکن رو ممکن میکنه چله زیارت عاشورا به روش حق شانس

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

ناراحت نباش منم اوایلش مثل تو بودم اصلا امید نداشتم ولی خدا درستش کرد بعد با وجودی ۱۰۰ درصد مقصر بود ...

انشالله کاش منم بیام واست مژده بدم 😔

ولی برا من محاله 

ناممکنه 

منم قبل ها چله برداشتن نمیدونیتم ساده دعا میخواندم 

الان یه ماهه چند تا چله باهم برداشتم صبح ظهر شب یه عالمه جز چله دعا میخونم سوره میخونم 

همه اینایی که تو گفتی انجام میدم جز ذکر یا منان و یونسیه که از امشب اونارو‌هم میخونم

و چله عاشورا نبرداشتم همینجوری میخونم بعد نماز صبح + دعای عقلمه گه برای دفع دشمنه و حاجته 

زیارت عاشورا به رفع حق شناس من خودم نمیتونم 

کسی هس بشناسی بگم واسم انجام بده کارش باشه 

در مقابل مبلغی یا چیزی 

من خودم اطرافم همچنین کسی نیس 

😭😭خدارو شکر عزیزم خیلی واست خوشحال شدم تورا خدا واسه منم دعا کن خواهش میکنم 😔😔

حتما دعات میکنم ناراحت نباش منم مثل تو نا امید بودم ولی انقدر توکل به خدا و توسل به ائمه پیدا کردم که جواب گرفتم و ورق برگشت

انشالله کاش منم بیام واست مژده بدم 😔ولی برا من محاله ناممکنه منم قبل ها چله برداشتن نمیدونیتم ساده ...

توروخدا خواهش میکنم چله زیارت عاشورای حق شناس بردار حتما خودت بردار اون روزایی نمیتونی نائب بگیر

اره نائب میشناسم بهت معدفی کنم ولی فقط برا روزای مشکل داری بگیر