2777
2789

دقیقا معجزه زمانی رخ میره که به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ات مریض شده کاری از دستت دیگه بر نمیادگره کور خورده زندگیت

غصه داری ازدواجت بهم خورده

میگی میخوام تموم کنم خودمو دویستا قرص به یک جایی میرسی میگی یک لیوان آب دیگه نمیکشم!یه لحظه استُپ...انجام ندی همین جا دقیقا همین لحظه تو همین لحظه آخری

اگه این چرت و پرت ها رو بزاری کنار فقط سرت رو بگیری بالابگی خدایامن به تو توکل کردم هر چی میخوای رقم بزن من هیچی نمیگم سرم پایینه میگه وظیفه منه خداست که دست بنده هام رو تو این لحظه بگیرم و در همین لحظه۹۹ درصد از معجزه ها اتفاق می افته...بزار یه رازی رو امشب بهت بگم حالا میگی اینی که میگی چی هست

چقدر ساده بود...من بهت نمیگم 99 درصد

میگم صد در صد کارت درست میشه با اون دلی که ترک خورده انجام بشه!به اینجا رسیده باشی تو بدترین حال زندگیت بشین یه گوشه ای دور از همه بشین گوشه ادارتون بشین گوشه مدرستون بشین کنج اتاقت فقط و فقط۱۰ ذکر صلوات نذر امام زمان کن

بگو آقا جان به فریادم برس

اینو بدونیدوظیفه امام زمان در دوران غیبتشون فریاد رسی از شیعه هاشه

مطمئن باش یه بار امتحان کن...یکی رو می‌فرسته سراغت کارت انجام میشه ان شاالله

سلام من هی شوهرم میاد حرف میزنه ها جواب میده تا حدودی ولی کامل هنوز جواب نگرفتم دارم میخونم

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا معجزه زمانی رخ میره که به جایی رسیدی که ازت کاری بر نمیاد دیگه یه جور به بالاترین حد تسلیم،بچه ...

سلام عزبزم مرسی که اینارو نوشتی بهم امید دادی 

باور کن ۱۰ ماهه از یه چشمم خون یه از چشمم اشک میباره 

دیگه ته ناامیدی هامه از هرچیزی سیرم ولی اصلا نمی تونم از خدا ناامید شم در مقابل این همه دردهایی که میکشم یه قدرتی هس نمیزاره از خدا ناامید شم گاهی شده حتی تا مرز خودکشی رفتم به سرم زده و گاهی از خدا و ائمه قهر کردم اما تو اوج ناراحتی گفتم ببخشید از ناراحتیم قهر شدم من تنها شمارو دارم کمکم کنید 

یه عالمه دعا و سوره و ذکر روز و شب میخونم نماز هام تو وقت خودش نماز شب ، نماز هدیه و چله برداشتم گفتن به این سنگینی اینا هم باور ندارم جون باید به خدا از طریق دعا و کتابش و اماماهاش وصل شی منم شدید وصل شدم یا ودود هم یکی از اسم های خداست

شنیدم گفتم اینو هم هروز تکرار کنم از کریه کردن بهتر هست 

این روزها هم نزدیک یلدا هست همسرم ترک کرده چشم انتظارم خوشی هستم برای دوستام یلدا میبرن منم حسرت بخت مو میخورم 

چون به حالت عادی طلاق نمبگیریم یعنی مشکلی نبود یهو شد با طلسم کارهای بدشون جدا کردن اختلاف زدن منم از خدا و امام ها کمک خواستم قدرت اونا از شبطان و انسان های بیشتره 

قربون امام زمان هم بشم که یه عالمه صداش میکنم و حس میکنم میشنوه ولی صبرم کمه

سلام من هی شوهرم میاد حرف میزنه ها جواب میده تا حدودی ولی کامل هنوز جواب نگرفتم دارم میخونم

سلام شما هم خونه پدرتون هستین عزیزم 

خدارو شکر و خوش به حالتون همسر شما حداقل حرف میزنه 

شما حرف های دلتون رو خالی میکنید من تا حالا یه بار هم حرف نزدیم 

طلسم واینا رو نمیدونم ان شاالله رفع شه وآشتی کنید

جند وقت پیش بود من به هیچی جز خدا باور ندارم 

ازش کمک خواستم و از شما هم مرسی که واسم نیت خوب کردین 

انسالله خودتون هم خیلی خیلی خوشبخت شید و هرحاجتی تو دلتونه بهش برسید عزیزم 

۵۳۰ تا صلوات به حضرت فاطمه چله زیارت عاشورا اگه زمان نداری هر ۴۰ تاشو تو یه روز بخون و توسل به شهید ...

مرسی عزیزم زیارت عاشورا شروع کردم به جای صلوات هم نماز اسغاثه حضرت زهرا را خوندم که انشالله جواب بگیرم 

انشالله خودت هم خوشبخت شی 

سلام شما هم خونه پدرتون هستین عزیزم خدارو شکر و خوش به حالتون همسر شما حداقل حرف میزنه شما حرف های د ...

اره فعلا قهریم

حالا چرا رفته؟

من خودم پر رو ام هر وقت هر حزفی تو دلم باشه تو پیام مینوسم میفرستم براش 😂

همسر عزیزم شوهر مهربانم تکیه گاه و تنها پناهم، تمام وجود و زندگی من تو و فرزندمون هستید دوستتون دارم 😍💗 و از خدا شاکرم بابت وجود نازنینتون

اره فعلا قهریمحالا چرا رفته؟من خودم پر رو ام هر وقت هر حزفی تو دلم باشه تو پیام مینوسم میفرستم براش ...

خوش به حالت 

ما هم دیگرو بلاک کردیم البته اون منو بیشتر از خوذش خانواده اش 

شاید باور نکنی ولی خدا شاهده بی علت طلاقم میدن یهو شد 

خیلی عاشق هم بودیم خوشبخت بودیم جوری که همه ما را میگفتن 

یکدفعه با دخالت اطراف و خانواده از هم جدامون کردن 

ولی تو این وسط من قربانی شدم تنهایی تاوان میدم 

نمی دونم اونم هنوز دوسم داره یا نه ولی یکدفعه شد 

کار ما دادگاه کشیده خانواده اش فقط طلاق میگن

منم مجبوری طلاق میدم ولی نمیتونم مهرشو از قلبم بیرون کنم 

با اینکه خیلی تحقیر کردن شخصیتم ارزوهام ابروم پیش همه بازی کردن ناحق ظلم کردن بی علت طلاق میدن البته هنوز نه من اقدام کرده ام به طلاق نه شوهرم نمی دونم کی اقدام کنه یا من کنم 

ولی کاش بتونم ازش دل بکنم من میخوام ببخشمشون ولی اونا از خدا ترسی ندارن سپرده ام دست خدا اما کاش یه معجزه شه بیاد اشتی کنیم 😔😭

اره فعلا قهریمحالا چرا رفته؟من خودم پر رو ام هر وقت هر حزفی تو دلم باشه تو پیام مینوسم میفرستم براش ...

از اون فعلا گفتنت معلومه دل تو هم راضی نیس و حس میکنی 

اشتی مبکنین میدونی بخدا خیلی خوشحال شدم امیدوار میشم شاید منم مثل تو روزی حرف زدم باهاش واسه منم دعا کن باشه😔

منم واست میکنم انشاالله تا شب یلدا اشتی کنین و خیلی خیلی خوشبخت شین عزیزم❤️❤️

خوش به حالت ما هم دیگرو بلاک کردیم البته اون منو بیشتر از خوذش خانواده اش شاید باور نکنی ولی خدا شاه ...

من همسرم میگفت طلاق خانوادش میگفتن نه

دو ماه دور بودیم این چند روز میگفت برگرد ولی بشدت معتقد بود من مقصرم و ازم شرط و شروط میخواست منم دوستش داشتم

هنوز کمی سرد رفتار میکنه

اما تصمیم گرفتم ببخشمش

ی سری دعاهای معنوی و ذکر برای من تا حدودی اثر بخش بود

به شما میگم بخون ببین چطور میشه