2821
2789
عنوان

دختری که

127 بازدید | 19 پست

وضع مالی ضعیف باشه زمین واموال نداشته باشه.. پسری که یکم از لحاظ مالی بالاتر باشه اموال داشته باشه ممکنه بره خواستگاری چنین دخترایی؟ بعد این دختر تو خونه همین شوهر مثلا پای پرانتزی یا بینی عمل کنه ممکنه شوهرش بهش سرکوفت بزنه؟ بگه چرا خونه پدرت این کارا نکردی؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن ب شوهر چ ربطی داره غلط کرده سرکوفت بزنع

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

شوهرش سرکوفت نزنه خانواده ی یارو شاید بزنن😶‍🌫️

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

اگه موقعیت تحصیلی یا کاری دختر بالا باشه یه چیز عادیه زیاد داریم ازین ازدواجا!

سرکوفتم بستگی به شخصیت مرد داره بعضیا نه پول دارن نه کاری واسه زنشون میکنن بازم سرکوفت میزنن

صدرصد سرکوفت میزنه

صد در صد رو از کجا میاری 

همه یه جور نیستن 

اسی اگه مرد انسان باشه هیچ وقت سرکوفت نمیزنه 

من خودم ده تا عمل کردم والا ۱۵ ساله شوهرم حرفی نزده 

نمک زندگی من پسرم بود ولی 🖤نمک زندگی ام را به زمین پاشیدند🖤مجلس ختم گرفتیم کنار بدنش 🖤عوض فاتحه خوانی ، همگی خندیدند🖤هفت بار از جگر سوخته ام ناله زدم 🖤مرد و نامرد همه غربت من را دیدند🖤آمدم جمع کنم زندگی ام را از خاک 🖤دسته جمعی به من و گشتن من خندیدند🖤🖤🖤

ببین باشعور هم موقع عصبانیت و وقتی حرصش دربیاد همه عیباتو میاره ب روت

نه کسی ک باشعور وشخصیت بالایی داشته باشه اینطور نیست من یه جریانی داشتم ک از نظر خانمای نی نی سایتی هم وحشتناک وقفله اماهمسرن هرگز هرگز یکبار سرکوفت نزد حالا عمل وفلان ک جای خودداره پس ادم باشعور همیشه باشعوره

ببین باشعور هم موقع عصبانیت و وقتی حرصش دربیاد همه عیباتو میاره ب روت

اون دیگه باشعور نیست 

باشعور همیشه منطقی هست و خودداره 

حتی موقع عصبانیت 

نمک زندگی من پسرم بود ولی 🖤نمک زندگی ام را به زمین پاشیدند🖤مجلس ختم گرفتیم کنار بدنش 🖤عوض فاتحه خوانی ، همگی خندیدند🖤هفت بار از جگر سوخته ام ناله زدم 🖤مرد و نامرد همه غربت من را دیدند🖤آمدم جمع کنم زندگی ام را از خاک 🖤دسته جمعی به من و گشتن من خندیدند🖤🖤🖤

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز