2821
2789
عنوان

ریزش شدید مو😔

109 بازدید | 14 پست

سلام ،بچها من چند وقتیه ریزش موی شدید دارم..از اولش هم موهای خوبی نداشتم..ولی مثل الان موهای سرم کم و چرب نبود! هرکی هر چی میدونه توروخدا بگه..از قرص فیتو بگیر تا شامپو سبغ و تخم مرغ محلی و رزماری و هر کی هر چی گفته استفاده کردم..ولی هیچ فایده ایی نداشت😔دست میکشم موهام همش میاد دستم..نمیدونم از چیه!ولی گاهی حس میکنم کف سرم ضعیف شده مو نگه نمیدارع..یا چیزی تو بدنم کمه..اصلا گیج موندم😭😭😭😭

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ریزش مو
1
100%
ریزش مو
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب یه سیب زمینی متوسط  و یک تخم مرغ و ماست و سرکه سیب و عسل و روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگه مثل نارگیل و بادوم ...‌ یک قاشق

به کل ریشه و ساقه میزنی  بعد یکی دو ساعت  با اب ولرم بشور   هفته ای یکی دو بار   حداقل نیم ساعت بمونه روشم کیسه بکش میتونی غسل و سرکه حذف کنی 

سبوس برنج یه ق پر تو یه لیوان آب یا شیر هر روز 

یا بریزی توی برنج و خورشت و سالاد و کل غذاهات 

آزمایش هورمونی دادی؟کم خون نیستی؟پریودات منظمه؟ویتامین دی بدنت کم نیس؟همه ی اینارو باید چک کنی

هورمونی یبار یه دکتری نوشته بود برام‌نرماله،دیگه نمیدونم برام کامل نوشته بود یا ن!ویتامین دی هم ماهی یبار میخورم،کم خون هم نیستم.😭😭😭

هورمونی یبار یه دکتری نوشته بود برام‌نرماله،دیگه نمیدونم برام کامل نوشته بود یا ن!ویتامین دی هم ماهی ...

دوباره برو دکترزنان برات بنویسه.سونو هم بایدبدی واسه کیست.یه دکترموی خوب برو جدیدا فقط بفکره پولن و داروهای الکی میدن.توباید اسپری هم مصرف کنی هرروزم زینک بخوری 

روغنشو زدم ۱ساعت صبر کردم شستم،تخم مرغ محلی هم میزنم اصلا انگار ن انگار!

نه رزماری تازه بگیر بجوشون توش میخک هم‌بنداز ،من چند روزه شروع کردم ،یه خانم دکتری بهم گفته که خیلی وارده 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

دوباره برو دکترزنان برات بنویسه.سونو هم بایدبدی واسه کیست.یه دکترموی خوب برو جدیدا فقط بفکره پولن و ...

عزیزم هر دکتری میرم اسپرلاکتون میده ک هیچ فرقی نداره،سونو هم فقط گف تنبلی تخمدان داری که اونم ورزش میرم اونم تاثیر نداره..دقیقا دکترا همشون پولکی شدن اصلا ب فکر احوال طرف نیستن

نه رزماری تازه بگیر بجوشون توش میخک هم‌بنداز ،من چند روزه شروع کردم ،یه خانم دکتری بهم گفته که خیلی ...

باور میکنی من تو نت دیدم ک میخکو تو جای تاریک چن روز نگه دارین و چن روز بمونه تو اب..بعدش اسپری کنین!اونم برام فایده نکرد😭

باور میکنی من تو نت دیدم ک میخکو تو جای تاریک چن روز نگه دارین و چن روز بمونه تو اب..بعدش اسپری کنین ...

من کف سرم الان معلوم شده ،وضعم بدتره 😄ولی چندباری تونستم جلوی ریزش رو بگیرم دوسال اسپیرنولاکتون ۱۰۰ خوردم ولی فقط قرص آهن و قرص جوشان منیزنم برام خوب بوده ،رزماری رو چند روزه دارم میزنم ،توش سیاه دانه هم ریختم

الهی مرا آن ده که آن به ... 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792