2777
2789
عنوان

بچه داری

228 بازدید | 27 پست

سلام مامانا دختر من ۴۵ روزشه خیلی شیر میخوره انقد که بالا میاره ،و گریه می‌کنه و جیغ می زنه وقتی بیدار همش می خواد بخوره ،اگرم بهش ندم هیچ جوره ساکت نمیشه همه بچه ها همینن من دیگه  نمی دونم چکار کنم

این آینده کدام بود که بهترین روزهای عمرمان را حرام دیدارش کردیم........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پستونك بهش بده عزيزم و سعي كن بخوابونيش وقتي سره

پستونک و پنج دقیقه بیشتر نمی خوره اونم به زور ، خیلی هم سخت می‌خوابه همش از خواب می پره

بهش پست ونک بده و دکتر ببر از نظر رفلاکس چک شه کلا بچه ها چند ماه اول خیلی بدقلقن باید حوصله کنی

علایم رفلاکس نداره همون فکر کنم بد قلقه خیلی اذیت می کنه 

عزیزم مطمعنی شیرت سیرش می کنه?

والا وزن که خوب گرفته ،دفعش هم خوبه روزی سه بار حداقل شکمش کار می‌کنه 

پستونک و پنج دقیقه بیشتر نمی خوره اونم به زور ، خیلی هم سخت می‌خوابه همش از خواب می پره

هنوز بهش عادت نكرده عادت كنه درست ميشه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه هایی که کولیک دارن گاهی خییلی میک میزنن.مطمینی کولیک نداره؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
علایم رفلاکس نداره همون فکر کنم بد قلقه خیلی اذیت می کنه 

چون گفتین شیر بالا می اره و زیاد میخوره  گفتم ،اگه بتونی شبها بهش پستونک بدی راحت تر میخوابد چون مکیدن بهشون آرامش میده،زیادم گرم نگهش ندار مخصوصا موقع خواب چون کلافه میشن

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!

پسرمنم کولیک داشت دکتر گف دلش درد میکنه عک میکنه شیربخوره خوب میشه برای همین‌مداوم شیرمیخواد گفت ولی تو بهش نده اینجوری معدش اذیت میشه و گریه میکنه هر ی ساعت یا دوساعت بهش بدین شیر

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
پسرمنم کولیک داشت دکتر گف دلش درد میکنه عک میکنه شیربخوره خوب میشه برای همین‌مداوم شیرمیخواد گفت ولی ...

خب وقتی گریه می کرد چکار می کردید؟

عزیزم اگهذوزن گیریش خوبه شاید کولیک داره تا سه ماه همینه اما بازهم با دکترش مشورت کن این که می گی با ...

آره دارو کولیک ایز هم میخوره ولی. فایده. نداره

[QUOTE=49014268]خب وقتی گریه می کرد چکار می کردید؟[/QUتو کریر میزاشتمشو تکونش میدادم راه میبردمش شکمشو با روغن زیتون ماساژ میدادم قطره کولیکید هر۱۲ساعت۱۰قطره میدادم

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید