2777
2789
عنوان

دارم میمیرم😭

211 بازدید | 15 پست

پریروز صبح با استفراغ پا شدم.ظهر رفتم دکتر یه سرم و آمپول زدم اومدم خونه. دوباره حالم بد شد.شب رفتم یه سرم و آمپول دیگه زدم که حالم رو خیلی بهتر کرد.دیروز سالم بودم که دیشب تو خواب پاشدم اومدم تو پذیرایی خوابیدم و شکمم بلد خورد و از صبح حالت تهوع دارم😭

یه چایی زنجبیل خوردم ولی باز هم همونم اگه راهکاری دارین بگین

مهر وطن رو در دل افروختیم به هیچ دیاری وطن رو نفروختیم پس بیا تو این مسیر تاریک بتونیم روشنی و افتخار تاریخ بمونیم:)

چای نبات و اندانسترون

چای نبات یکی صبح خوردم. یکی دیگه هم بخورم بد نشع؟

مهر وطن رو در دل افروختیم به هیچ دیاری وطن رو نفروختیم پس بیا تو این مسیر تاریک بتونیم روشنی و افتخار تاریخ بمونیم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم بد نمیشه

همین الان دوباره بالا اوردم😭😭.میگن نوشابه واسه حالت تهوع خوبه درسته؟

اینقد بالا بیار ک زرداب بیاری خوب شی

پریروز اینجور شدم.الان بعد از خوردن نوشابه خیلی بهتر شدم.

اینقد بالا بیار ک زرداب بیاری خوب شی

اون زرد آب چیه؟

اسید معده تونو میگه...منظور اینه ک هیچی تومعدتون نمونه تا اگه مسموم شدید با غذا بهتر بشید...هرچند فک ...

آره‌.پریروز حین سرم زدن بالا اوردمش یکم هم مایع سیاه رنگ داخلش بود

وای حالت تهوع اینجوری خیلی بده آبم نمیشه خورد آدم بالا میاره

آره.من هر وقت حالت تهوع داشته باشم اینجوریم و حتی قرص رو هم بالا میارم