2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا من فقط اسم تیم ها رو شنیدم کلا از فوتبال زیاد سر در نمییارم.

همسرم داشت میدید دیدم حالش گرفته شد پاشد رفت تو تراس سیگار بکشه میگم بابا عب نداره پرتقال و اسپانیا خیلی قوین مرا کش که چیزی نیس.همسرم میگه نه بابا اونم خوبه نیجریه رو ۴ به صفر مراکش زد .میگم بابا اون که چیزی نیس نیجریه که سوسکه.!!!!برگشت دو ثانیه خیره شد رو صورتم و نگاه عاقل اندر سفیه بهم کرد و گفت میشه وقتی اطلاعی از فوتبال نداری اظهار نطر نکنی به قدر کافی خودم اعصابم گنده!!!!!!

فاش میگویم و از گفته خود دلشادم                  بنده عشقم و از هر دو جهان آزادم  
باور كنيد كشورمون چشم زدن اين همه زلزله اين پرايد لعنتي الان هم اين قرعه كشي جام جهاني  بايد گ ...

تخم مرغم بشکونه راضیم

اسم امریکا و انگلیس و داعش و اسرائیل و اعضا تیم مرگو بنویسه

بعد فشار بده پوف کنه ببینه کجا میپوکه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

تخم مرغم بشکونه راضیم اسم امریکا و انگلیس و داعش و اسرائیل و اعضا تیم مرگو بنویسه بعد فشار بده پوف ...

زحمت نشه يه وقت 

من كه مي گم داعش كثافت چشم كرده😂

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
بابا خودتونو نبازین ما برنده ایم اول نباشیم دوم میشیم.ببینید کی گفتم

ما شانس بياريم تو گروه ٤ نفره ٥ نشيم😂😂

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞