تو خواب حس کردم بو بنزین میاد پاشدم بو کردم فهمیدم خواب بوده.ولی یک ترسی افتاد تو جونم اگه اتش سوزی بشه من تک و تنها چیکار کنم نکنه بسوزم کل صورتم بسوزه
با این فکرا دیشب نتونستم بخوابم.نمیدونم چجوری باید به این فکرا غلبه کنم.باید یه مدتی بخاطر شرایطم تنها زندگی کنم
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
بابا به مامان چیزی نگو 🥲🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹
دیگ همیشه گاز و یخچال و برق و مراقب باش و احتیاط کن
درم همیش قفل کن
دیگ اتفاق دور از جونت بخاد بیوفته چ دورت شلوغ باشع چ نه میوفته به چیزای منفی فکر نکن و همیش احتیاط کن