2777
2789
عنوان

ایسان مد

826 بازدید | 12 پست

سلام دوستان حدود یک ماهی میشه از سایتی به این اسم خرید کردم 

کلی نمونه کار و رضایت مشتری و کد مرسوله داره 

همه رو چک کردم تمامی کد مرسوله های قبلی رسیدن و به این اسم هم هستنن 

داخل سایت زده شده که طی ۲۰ الی ۲۵ روز به دستم میرسه اما هنوز حتی کد رهگیری هم برام نفرستادن 

یه شماره بود برای پیگیری روند ارسالشون که خاموشه 

داخل تلگرام یه کانالی هست برای اینکه کد رهگیری هارو بزارن هر چند وقت درمیون (دو سه روزه ) داخلشون حدود ۲۰ نفر رو می‌زاره

میخواستم بدونم شما تجربه ی خرید از این سایت رو داشتن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اره فرستادن ولی خیلی دیر میرفتن

عزیزم شما چه تاریخی سفارش دادین و چه تاریخی رسید به دستتون ؟ من خیلی نگرانم که نفرستن و کلاهبرداری باشه به نظرتون لازمه شکایت کنم ؟ چون ۴۰ روز گذشته از تاریخی که سفارش دادم

عزیزم شما چه تاریخی سفارش دادین و چه تاریخی رسید به دستتون ؟ من خیلی نگرانم که نفرستن و کلاهبرداری ب ...

من ۲ ماه بعد به دستم رسید

مگه چقدر پول دادی

میفرستن ولی خیلی دیر تا شب عید به دستت میرسه ولی جنس لباس هاشون هم به درد نخورن

عزیزم شما چه تاریخی سفارش دادین و چه تاریخی رسید به دستتون ؟ من خیلی نگرانم که نفرستن و کلاهبرداری ب ...

بخدا من راضیم همونم بفرستن ۴۰ روز گذشته هنوز کد رهگیری ندادن بهم تو این شرایط بد اقتصادی با حقوق ۷ تومن در ماه ۵ میلیون ازشون خرید کردم😭

بخدا من راضیم همونم بفرستن ۴۰ روز گذشته هنوز کد رهگیری ندادن بهم تو این شرایط بد اقتصادی با حقوق ۷ ...

من دوبار خرید کردم ازشون بعد دوماه نیم فرستادن

میفرستن برات نگران نباش

انشالله بزودی بفرستن تا خبری نشده چون وضعیت زیاد نرمال نیست

بهشون زنگ بزن