2777
2789
جواب بی بی چک را نمیدونم
اما من تخمدان چپ کیست داشتم باردار شدم رفتم سونو فهمیدم بعدش هم توی بارداری از بین رفت
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
من 5 سال پیش کیت داشتم اما دارو مصرف کردم ولی متاسفانه پلی کستیکه و هروقت دارو قطع بشه دوباره کیست میزنه حالا هم 2ماهه اقدام کردم نمیدونم حامله شدم یا دوباره کیسته.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Salam azizam. Manam poli kistik boodam . Porolaktinamam kheyli bala bood ta hadi ke hamishe az sinam tarashoh miyoomad. AMA Alan baardaaram. Doktoram baram ye rejime ghazaayi nevesht va gorse metformin va kolomifen. Maahe avale eghdaam baardaar shodam. Ba vojoodi ke na kistaam khoob shode boodan na porolaaktinam paayin oomade bood.
مجــــازی هستیم امــــا
دلمــــــان مجازی نــــیست
میشکند
حواست به تایــــپ کردنت باشــــد....
Salam azizam. Manam poli kistik boodam . Porolaktinamam kheyli bala bood ta hadi ke hamishe az sinam tarashoh miyoomad. AMA Alan baardaaram. Doktoram baram ye rejime ghazaayi nevesht va gorse metformin va kolomifen. Maahe avale eghdaam baardaar shodam. Ba vojoodi ke na kistaam khoob shode boodan na porolaaktinam paayin oomade bood.
مجــــازی هستیم امــــا
دلمــــــان مجازی نــــیست
میشکند
حواست به تایــــپ کردنت باشــــد....