2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره گفتن قصد ازدواج ندارم ولی زبان بدن اینو نمیگه

چجوری بهش گفتی ؟ چه جمله ای گفتی ؟

رفتارش و حرفش چی بود ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

چجوری بهش گفتی ؟ چه جمله ای گفتی ؟رفتارش و حرفش چی بود ؟

خودم نگفتم همکار خانم گفتن که با هم خیلی صمیمی هستند رفتارش منو نگاه می کنه زیر چشمی دیدم چند بار چشم چشم شدیم با هم سبک لباس پوشیدن فرق کرده بعد پیشنهاد 

خودم نگفتم همکار خانم گفتن که با هم خیلی صمیمی هستند رفتارش منو نگاه می کنه زیر چشمی دیدم چند بار چش ...

همکارتون اینجوری گفتن که فلانی از شما خوشش میاد ؟!

یا گفت فلانی هست اگر قصد ازدواج دارید گزینه مناسبه ؟

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱

سبک لباس پوشیدن فرق کرده بعضی وقت ها منو نگاه می کنه چند بار هم چشم چشم شدیم با هم

خودت شغلت چیه از اون بالاتری یا مثل اون خانومی؟؟

گاهی اوقات تحویل نگرفتن هم جواب میده 

شاید چشم تو چشم شدنت اتفاقیه دلیل خاصی نداشته باشه 

من خودم درگیر یه دوست داشتن یک طرفه شدم به نظرم نگاه نکردن خیلی تاثیر داره اینکه از یاد آدم بره 

اگه یوتیوب داری کانال های خیلی خوبی هست که ازشون استفاده کنی کلی کمکت میکنه که چطور برخورد کنی با اون خانوم

بدون امضا