2777
2789

جونم من هنوز باردار نیستم ولی در قم پرونده ناباروری دارم که قرارع ای وی اف بشم خودم ساکن خرم آباد لرستانم الان بنظرت من که میخام بچم رو‌اگه باردار شدم تو قم ب دنیا بیارم بنظرت باید دفترچه بهداشت همون دفترچه زرده رو از کجا بگیرم میتونم تو شهرستان بهداشت برم بعد قم برم بچه رو ب دنیا بیارم میشه یا نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جونم من هنوز باردار نیستم ولی در قم پرونده ناباروری دارم که قرارع ای وی اف بشم خودم ساکن خرم آباد لر ...

اصلا چرا باید دفترچه بهداشت بگیری؟ مکه الان دفترچه میدن؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

جونم من هنوز باردار نیستم ولی در قم پرونده ناباروری دارم که قرارع ای وی اف بشم خودم ساکن خرم آباد لر ...

بعله میشه

من جای دیگه بچه ها مو به دنیا اوردم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

آره میتونی بهداشت شهر خودت بری 

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
یارو دفترچه زردی هست که ب خانما میدن تو بهداشت یکی از فامیلامون زایمان کرده تو بهداشت بهش دفترچه داد ...

من که ندیدم یادمه خیلی سالهای پیش بود بعدش مگه داشتنش واجبه اصلا؟ اصلا کاری به بهداشت نداشته باش فقط زیر نظر متخصص باش 

من فقط ۱۳ هفتگی رفتم بهداشت که واسه بارداریم‌پرونده تشکیل داد( داخل سیستم) و همین، چند بار هم بعدش زنگ زدن که سونو آنومالی رو بیار وارد سیستم کنیم نمیدونم فلان آزمایشت رو بیار منم فقط میگفتم باشه اصلا نرفتم😃 بعد بچه ام به دنیا اومد رفتم واسه بچه ام تشکیل پرونده دادم( داخل سیستم)

الان همچین سیستمی هست دفترچه و اینا دیگه چیه؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

من که ندیدم یادمه خیلی سالهای پیش بود بعدش مگه داشتنش واجبه اصلا؟ اصلا کاری به بهداشت نداشته باش فقط ...

والا شهر ما هنوز دوره قدیم مونده اجی ولی دوست داشتم از اول تا آخر زیر نظر دکتر قم باشم ولی چ کنم خونم شهرستانه و امکان اینو ندارم برام دعا کن که بچه دار بشم اجی گلم 

والا شهر ما هنوز دوره قدیم مونده اجی ولی دوست داشتم از اول تا آخر زیر نظر دکتر قم باشم ولی چ کنم خون ...

انشالله عزیزم❤️