2777
2789
حس میکنم موقعیت های خیلی بهتری داری ولی خودت چسپیدی ب این

@پرنسس_لاوین عزیزم به دلیل موقعیت مالیش این فرد خوب نیست؟عزیزم من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی گلم

@پرنسس_لاوین عزیزم چرا سرد میشم؟آدم خوبی نیست؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی گ ...

حس میکنم ایشون با ی سری رفتار های ناخوشایند شمارو از خودش دور میکنه، نه اینکه آدم خوبی نیست، کلا مشغله فکری داره و زیاد نمیتونه وقت بزاره براتون، ب این دلایلات شما خودتو میکشی کنار، مشخصات ظاهریش حس میکنم قیافه نسبتا خوبی داره با پوست گندم گون و قد متوسط رو ب بلندی داره،، برای ازدواجتون حسم عدد3رو میده عزیزم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حس میکنم ایشون با ی سری رفتار های ناخوشایند شمارو از خودش دور میکنه، نه اینکه آدم خوبی نیست، کلا مشغ ...

@پرنسس_لاوین عزیزم این مشخصات همسر آینده ام هست که گفتید؟کجا باهاش آشنا میشم؟شغلش حس می کنید چیه؟چه شخصیتی داره؟مرسی گلم

@پرنسس_لاوین عزیزم به دلیل موقعیت مالیش این فرد خوب نیست؟عزیزم من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری ...

بله در حال حاضر ممکنه ایشون درگیر مشکلات کاری مالی باشه و مشغله زیاد فکری داره، کلا اینجوریه ک این مشکلات نمیزارن ب رابطه فک کنه، حس میکنم با خودش میگه بزا اول مشکلاتمو راست و ریست کنم بعد برم سراغ رابطه و عاشقی،، ممکنه ی مقدار طول بکشه تا از این مشغله در بیاد 

بله در حال حاضر ممکنه ایشون درگیر مشکلات کاری مالی باشه و مشغله زیاد فکری داره، کلا اینجوریه ک این م ...

ایا من حاملم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
حس میکنم ایشون با ی سری رفتار های ناخوشایند شمارو از خودش دور میکنه، نه اینکه آدم خوبی نیست، کلا مشغ ...

@پرنسس_لاوین مرسی عزیزم این مشخصات همسر آینده ام هست که گفتید؟کجا باهاش آشنا میشم؟شغلش حس می کنید چیه؟چه شخصیتی داره؟مرسی گلم

@پرنسس_لاوین عزیزم این مشخصات همسر آینده ام هست که گفتید؟کجا باهاش آشنا میشم؟شغلش حس می کنید چیه؟چه ...

بله، حس میکنم آدم خوبی میتونه باشه، ینی شمارو راضی نگه میداره، حس میکنم تو پارک آشنا میشی یا ی جای سرسبز. از لحاظ شغلی ام موقعیت خوبی میتونه داشته باشه 

بله، حس میکنم آدم خوبی میتونه باشه، ینی شمارو راضی نگه میداره، حس میکنم تو پارک آشنا میشی یا ی جای س ...

@پرنسس_لاوین عزیزم مورد شغلش چی حس می کنید؟در مورد حروف اسمی و سنش؟من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مرسی گلم

حسم زیاد مثبت نیس عزیزم

بنطرت بچه دوم میارم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
@پرنسس_لاوین عزیزم مورد شغلش چی حس می کنید؟در مورد حروف اسمی و سنش؟من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مرسی ...

عزیزم من فالگیر نیستم آخه حس ششم فقط برای زمان حال صدق میکنه گلم، مثلا شما ی سوالی راجب چن روز آینده از من میپرسی منم با توجه ب حسم جوابتونو میدم.. 

ولی سعی میکنم این سوالاتتم در حد حسم جواب بدم. 

خب شغلش ک دقیق نمیشه دونست ولی شغل خوبی داره. کلا بنظرم آدمی هستی ک اگه صبر کنی موقعیت خیلی خیلی خوبی برا ازدواج داری، حروف اسمیش، حرف ن داره سنشم ب شما میخوره، آدم با شخصیتی ام هست،، ممکنه طول بکشه کمی ولی شاغل میشی،، حس میکنم آدم بشدت استرسی هسی و کلا برای چیزایی ک قرار نیس حتی اتفاق بیافته ام غصه میخوری، بهت میخوره احساسی ام باشی و قیافه نسبتا خوبی ام داری 

بله صد در صد، حس میکنم بیشتر از دوتا بچه میاری، شاید 3تا

با این اوصاع مالی فکر نکنم😕