2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین حسم داره عدد 2رو میده،، 2عه نزدیک. شاید دو روز، دو هفته، شایدم یه تاریخ و ساعتی ک عدد 2 توش باش ...

انشاالله دو روز دیگه روز شنبه خیلی ممنون گلم

کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

اره دیگ حسم درست بود، الان درگیر مشکلاتیه ولی حال جسمیم خوبه نگران نباش

@پرنسس_لاوین سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

@پرنسس_لاوین سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ا ...

سلام قشنگم. ببین فعلا حسش دوس داشتنه ولی صرفا عاشق نیس، نه اینکه دوستت نداره ها، دوستت داره ولی معمولی. در حال حاضر اصن تو فکر ازدواج نیست، ذهنش درگیر یه سری مشکلاته

سلام قشنگم. ببین فعلا حسش دوس داشتنه ولی صرفا عاشق نیس، نه اینکه دوستت نداره ها، دوستت داره ولی معمو ...

@پرنسس_لاوین عزیزم درگیر چه مشکلاتی هست؟آیا به دوستانش در مورد من گفته؟این آقای ج بالاخره به من در آینده پیشنهاد ازدواج میده و من باهاش ازدواج دارم یا نه؟منظورم آینده هست گلم،مرسی عزیزم

@پرنسس_لاوین عزیزم درگیر چه مشکلاتی هست؟آیا به دوستانش در مورد من گفته؟این آقای ج بالاخره به من در آ ...

حس میکنم مشکلات مالی میتونه باشه ک ب ذهنش فشار آورده، احتمالش هست ب نزدیک ترین دوستش گفته باشه راجب شما،، عزیزم حسم راجب ازدواجت با این آقا زیاد چیز جالبی نیس، بنظرم بعد ی مدت خودت سرد میشی ازش

حس میکنم مشکلات مالی میتونه باشه ک ب ذهنش فشار آورده، احتمالش هست ب نزدیک ترین دوستش گفته باشه راجب ...

@پرنسس_لاوین عزیزم چرا سرد میشم؟آدم خوبی نیست؟من چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی گلم