2777
2789
عنوان

مهمونی تفریح

128 بازدید | 13 پست

بچها لطفا توهین  نکنید  ممنون از شما در این ارتباط اگر میتونید منو راهنمایی کنید 

ببنید بچها ما یه دورهمی دوستانه داریم  که میریم تفریح قلیون میکشیم  مشروب هس و .... اصلا کاری به غلطی درستیش ندارم  لطفا در این ارتباط توهین نکنید توروخدا 

توی جمع ما یه چند نفر هستن هم سیگار میکشن هم گل 

من  بارها بهش گفتم تو مثل اونا گل نکشی ها حواست باشه   این یه مورد خط قرمز منه امشب دیدم  داره با یکی میره ته باغ برا گل کشیدن  خیلی عصبانی شدم خیلی زیاد ولی به روی خودم نیاوردم یعمی اصلاناااا صداش کردم کفتم بیاین اینجا همینجا بشین بکش   

به دوستشم گفتم بده منم دوتا بکشم 

هی ب دوستش گفت نه  گفتم ن بده ب منم بده اینو در حالی میگفتم که غش غش میخندیدم  انگار هیچی تشده خلاصه  من ته اون گل دوتا دونه  کشیدم 

خندیدم تموم شد 

شوهرمم تعجب کرده بود مه عه چرا این سری گیر ندادم اومد تو اشپزخونه که وای تو چقدر پایه ای فلانی 

گذاشتی من بکشم اونم برا اولین بار دوتا یه تا دونه کشید گفتم  ببین  من این کارو کردم جمع خراب نشه من اگه قاطی میکردم  داستان درس میشد حواست باشه دیگع سمت گل نمیری 

خانوم یکی از دوستاش گفتم منو شوهرم  هر کاری اون کنه منم میکنم  چرا من حرص بخورم  با خنده خلاصه گذشت شب موقع  دوتا از بچها یعنی زن شوهر باهم دعواشون شد جمع خراب شد 

بعد موقع خواب خانوم یکی دیگه از دوستامون که خیلی ب شوهرش حساسه که سمت این چیزا نره اون یواشکی میره صحبت انداخت به این  قضیه مه اره  بعضیا فک میکنن  مثلا خیلی با کلاسیه ک سیگار بکشی   کل بمشی 

بش گفتم  ببین من  خودم اگه انشب   گیر میدادم بهش چه اتفاقی میوفتاد  باعث میشد بحث کنیم هم همه چیز خراب میشد هم ما تو جمع  جلو بقیه دعوا میکردیم من خودم صداش کردم دوتاهم باهاش کشیدم که یک بقیه فک نکنن ما چیز پنهونی داریم دوتا باعث نشه جمع خراب شه  واسه انتقاد دعوا همیشه   ادم تو تنهایی باید بزنه تو سر کله هم نه تو جمع  با اخم تخم  هیچی نگفت فقط اخرش  گفت اره  ن تو که اصلا نکشیدی همش بیرون نیدادی  گفتم اره من مسخره بازی در میاوردم  نخواستم تو جمع بحث کنیم 

حالا بچها  توهین نکنید توروخدا   بهم بگید من اشتباه کردم ؟؟؟؟

الان این زنه ک اینو گفت راجب من فکر بد میکنه 

؟؟

به نظرتون من باید  بهش اخم تخم میکردم یا قهر میکردم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشیدنت اشتباه بود

ولی موافق اینم جلو بقیه پارتنرتو خراب نکنی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه به نظرم کارت با سیاست بودولی باید به شوهرت گوشزد کنی که فک نکنه حالا که باهاش کشیدی پایه ای و همی ...

نه همون لحظه تو اشپزخونه بهش گفتم که حواست باشه حتی این حرفاروهم که به خانوم دوستمون گفتم ی دور شوهرمم صدا کردم با خنده به اونم گفتم که به این چی گفتم 

نه اشتباه نکردی 

خوبه اون لحظه تونستی همچین تصمیمی بگیری اگه من بودم میرفتم یه گوشه گریه میکردم

خواب نمی برد مرا ... یار نمی خرد مرا ... مرگ نمی برد مرا ... آه چه بی بها شدم

هیی خوبه خودت میدونی از ریشه کارت اشتباهه بعد میای این مزخرفاتم میپرسی...

یکم بزرگ شید...

تو الا ازدواج کردی این جمعا این کارا یکم چندشن.....

این کارا بنظرم برای نوجوونای تینیج اوکیه ولی تو با این سنت با شوهرت.... بیچاره بچه هاتون🙂

.

کشیدنت اشتباه بودولی موافق اینم جلو بقیه پارتنرتو خراب نکنی

ببین من کشیدم به دو دلیل یک اگه میرفت پست درخت من بیشتر بم برمیخورد 

دوم اینکه    اگه میخواستم مث دفعه های قبل قهر کنم فلان جمع خراب میشد   و میخواستم بهش بفهمونم اگه تو میتونی منم میتونم   اگه نمیکنم و به توهم میگم نکن  انجمش میدی منو ادم حساب نمیکنی منم وانمیستم  نگات کنم حرص بخورم حس کردم تو خودمون  بحث کنیم بهتر از  تو جمعه

نه اشتباه نکردی خوبه اون لحظه تونستی همچین تصمیمی بگیری اگه من بودم میرفتم یه گوشه گریه میکردم

من خیلی این کارو کردم خیلی داد زدم خیلی قهر کردم ولی جواب نداد   هیچ کدوم جواب نداد 

هیی خوبه خودت میدونی از ریشه کارت اشتباهه بعد میای این مزخرفاتم میپرسی...یکم بزرگ شید...تو الا ازدوا ...

قشنگ تر بهم احترام بزاریم یا اگه تو خط فکری هم نیستیم  بهم توهین نکنیم رد شیم چه کاره ای الان این چیزارو به من کفتی 

لطفا ریپ نزن ممنون گل🌺

خیلی منطقی ازش بپرس 

چی باعث میشه دلت بخواد بکشی و چرا اینقدر برات عزیزه که با وجود اینکه میدونی من رو به شدت آزار میده باز حاضر نیستی به خاطر من ترکش کنی؟

بعد مثال بزن که مثلا من از فلان کار خوشم میاد چون تو خوشت نمیاد انجام نمیدم

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند