2777
2789
عنوان

جداشدم

114 بازدید | 15 پست

بچها منو نامزدم یکساله و نیم باهم بودیم و من بهش فحش دادم تودعوا عصبی بودم و مادرش فهمید جدامون کرد حالا بعدازجدایی هی کات میکنیم هی دست خودم نیست بهش برمیگردم بهم گفت ازدواج اصلا راضی نمیشن اما نمیدونم چرا هنوز بهم پیام میده حالمومیپرسه صب بخیرشب بخیرمیگه ولی من نفسم بهش بسته اس انگار جونموازم گرفته میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان بگذره اوکی میشی

فقط بهش بگو پیان نده و شماره ش رو پاک کن یا بلاک! و دیگ پیام نده خودت هم

ادم قحطی نیومده ایشالا یه قسمت بهتر

اونم اگه بخوادت مطمئن باش میتونه ننه و باباشو راضی کنه 

In love with darkness ♥🐞
وقتی مادرش جداتون کرده برگشت ب صلاح نیست چون اگه با هم ازدواج کنید هک تا عمر دارید مادرش عذابت میدت

اخه من فحش دادم بهش گفتم حرومزاده پدرشم مرده توپیام گفتم

زمان بگذره اوکی میشیفقط بهش بگو پیان نده و شماره ش رو پاک کن یا بلاک! و دیگ پیام نده خودت همادم قحطی ...

مادرش از اول مخالف بود بزور میومد تامن بهش گفتم حرومزاده  دوسه ماه کات بودم باهاش انگار کمرم شکسته بود نفس نمیتونستم بکشم هرشب تشنج میکردم توخواب

نمیتونم جدابشم نمیتونم

هیچی ندارم بگم بهت.... اون تورو نمیخواد اگه میخاست بخاطر همچین مسئله بی ارزشی و بهونه نمی‌کرد ولت کنه اون اگه تورو میخاست بخاطرت جلو همه وایمیستاد....

آدمی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش و به خواب زده نه...

مادرش از اول مخالف بود بزور میومد تامن بهش گفتم حرومزاده دوسه ماه کات بودم باهاش انگار کمرم شکسته ب ...

سرچی دعواتون شد که اینو بهش گفتی .اون چی فحش داد بهت

In love with darkness ♥🐞
هیچی ندارم بگم بهت.... اون تورو نمیخواد اگه میخاست بخاطر همچین مسئله بی ارزشی و بهونه نمی‌کرد ولت کن ...

بهم گفت کلی تلاش برات کردم مادرمو باخون دل راضی کردم باورکن از لحاظ ظاهرسن همه میگن ازش خیلی سرترم ولی یدونه پسرع پدرشم مرده میگه مادرم جزمن کسیونداره راضی نیست ونمیشه فقط من دیگه ازدواج نمیکنم ۳۵ سالشه

خودش بهم پیام میده منم مث ی ماهی ام ک با آب زنده اس خیلی وابستشم اصلا ازتوفکرم بیرون نمیره

بنظرم اگه واقعا میخاییش از نظر من یکاری کن 

ببین عزیزم گاهی وقتا بهتره آدم یه وقتایی از کسایی که قدرشو نمیدونن یکمی فاصله بگیرین تا طرف تازه متوجه شه که کیو از دست داده 

از بس همیشه در دسترسش بودی اون حس از دست دادنت و نداره میدونه آنقدر دوسش داری که هروقت بیاد تو با آغوش گرم ازاش استقبال میکنی....ولی درس نیس خواهرم عزیزم قربونت برم من درست نیس

این همه اینجوری رفتار کردی چیشد؟؟؟

بیا یبارم بی محلش کن ببین معجزه میشه

میدونم سخته ولی چیزی نشد نداره خودت و دست کم نگیر قشنگم....