2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی دلم شکسته واقعا نمیدونم با چی خودمو آروم کنم فقط از خدا مرگشون رو میخوام که با تن سالم من چه کر ...

عزیزم نگران نباش کارماشو پس میدن حتما نفرینم نکن چون انرژی منفیش برمیگرده به خودت میدونم سخته ولی بسپار به خدا خودش میدونه چیکار کنه اعتقادت قویه اینم به چشم یه امتحان از طرف خدا نگاش کن امیدوارم که حالت خوب بشه❤

عزیزم نگران نباش کارماشو پس میدن حتما نفرینم نکن چون انرژی منفیش برمیگرده به خودت میدونم سخته ولی بس ...

اخه چه امتحانی اینکه با دعا و جادو و صد تا کثافت کاریه دیگه بیفتن تو زندگیت مریضت کنن این درسته بعد خودشونو مظلوم جا بزنن. الان من باید برم زیر تیغ جراحی به خاطر مسخره بازی و چشم و هم چشمی شون .‌‌.. کجای عدالته؟ اون بالا سری خداست واقعا

چرا باید عمل کنی مطمئنی از طلسماست؟

طلسم نیست ولی یه کار دیگه کرده جن فرستاده که تمام بدن من درد میکرد یه توده هم برام پیدا شد ... هر دفعه میرفتم سونو میدادم تو این یکماه یه مشکل برام بود. من از خدا نمیگذرم که روزگارم تلخ شد چون من زندگی خوبی و آروم داشتم ولی اون هرزه فقط با دزدی و کلک داره زندگی میکنه جالب اینجاست که دعاهاش میگیره ... خدایی وجود نداره داشت الان حال روز من این نبود که الان اون کثافت به ریش من بخنده

تو چی دیدیییی تو من که من ندیدم خودمممممم خاهرم اینو دعانویسم با ۱۰ موکل نمیتونه بگه حالا حس ششم🥲� ...

میشه بپرسم کی خونه میخرم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم