2777
2789
من دچار اگزمای شدید سر و نواحی دیگه شدم. خودم فهمیدم باید قند و شکر مصنوعی رو حذف کنم و طبیعی هم با ...

وای چرا...آزمایش تی تی جی دادی؟

نکنه زبونم لال سلیاک داشته باشی؟

آخه درماتی هرپتی فرمیس که بسیار شبیه اگزماست از نشانه های نهایی و قطعی سلیاکه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا...آزمایش تی تی جی دادی؟ نکنه زبونم لال سلیاک داشته باشی؟ آخه درماتی هرپتی فرمیس که بسیار ش ...

فکر نکنم دوست جان. آخه با قطع مواد قندی کاملا خوب شدم. قندم به خاطر قرص ضد بارداری کمی بالا رفته بود. برای تنبلی دکتر داده بود. قطعش کردم. 

خوب میشی... ممکنه به دلیل عدم رعایت الان در این برهه اینجوری شدی... مطمئنم که رعایت کنی که قند و فشارت طبیعی بشه بعدش کاملا میتونی به همون روال قبلیت منتها با تعادل ادامه بدی. بهت قووووووووووووول میدم خوب خوب میشی... الان بدنت یکم اور دوز کرده به قول معروف...

دوست نداری دکتر من در طب سنتی رو امتحان کنی؟ من ازش راضیم ها...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
فکر نکنم دوست جان. آخه با قطع مواد قندی کاملا خوب شدم. قندم به خاطر قرص ضد بارداری کمی بالا رفته بود ...

خب خدا رو شککککککککککککر خیالم رو راحت کردی...

" عارضی" هست این مساله و حل میشه.

خوب میشی... ورزش رو در اولویت قرار بده. معجزه می کنه... معجزه...

خوب میشی... ممکنه به دلیل عدم رعایت الان در این برهه اینجوری شدی... مطمئنم که رعایت کنی که قند و فشا ...

امیدوارم. میترسم دیگه همینجوری بمونه. طب سنتی رو دوست دارم امتحان کنم ولی الان اماده نیستم تازه شش ماهه برنامه اون یکی دکتر را رها کردم و خیلی هم سودمند نبود خیلی خرج کردم‌ یعنی خیلی. خیلی هم سخت بود. الان فعلا روحیه ندارم.

خب خدا رو شککککککککککککر خیالم رو راحت کردی... " عارضی" هست این مساله و حل میشه. خوب میشی... ورزش ...

مرسی دوست خوبم. چشم حتما. خودم هم فهمیدم دارم هر روز پیاده روی میکنم

انشالله چیز مهمی نیست. که معمولا هم نیست. اضطراب و نگرانی درد گوارشی میاره. 

نه من زخم اثنی عشر داشتم. همراه تشخیص سلیاک برای من زخم اثنی عشر رو هم تشخیص دادند ولی این دردی که من دارم باید کل لوله گوارشم زخم باشه!!! خیلی درد بدی است و نگرانم...

امیدوارم. میترسم دیگه همینجوری بمونه. طب سنتی رو دوست دارم امتحان کنم ولی الان اماده نیستم تازه شش م ...

الهی دورت بگردم... نگو روحیه ندارم...

منو اپسیلون قبول داری یا نه؟ من اینقدر بلا و بلیه و مریضی کشیدم، مریضی از دور ببینم می فهمم چی به چیه.... بهت قوووووووول میدم خوب میشی... چون بیماریت مثل من ژنی و وابسته به ژن نیست...

تعادل هورمونها و مواد شیمیایی بدنت بهم ریخته دوباره برمیگرده به حالت اول.

خودت میدونی در مورد دکتر طب سنتی ولی دکتر من زیاد سخت گیر نیست... میتونی بهش بگی که دل و دماغ نداری و رژیم سخت بهت نده...

ببین پیاده روی ورزش خوبی هست ولی اثر یک چیزی مثل یوگا، والیبال، تی آر ایکس و اینها قوی تر و سریعتره...

امتحان کردم که می گم...

ببین الام اگزمات در چه حاله؟ خوب شده؟

دستور شیربادام رو سرچ کن... یک روز در میان برای خودت با عسل شیربادام درست کن. 

اگزما سردی و خشکی است... باید گرمی و تری وارد بدنت کنی...

الهی دورت بگردم... نگو روحیه ندارم... منو اپسیلون قبول داری یا نه؟ من اینقدر بلا و بلیه و مریضی کشی ...

خدا نکنه دوست عزیزم. روحیه نداشتنم مال اون نیست اون که به هر حال کنترل شده. فوقش پرهیز میکنم. ماموگرافی فکرم رو مشغول کرده که دکتر گفت سریع برو مامو بده. از این فکر خلاص بشم دیگه خوبم. 

ببین الام اگزمات در چه حاله؟ خوب شده؟ دستور شیربادام رو سرچ کن... یک روز در میان برای خودت با عسل ش ...

بدبختی خیلی از گرمیها شیرینن و تا شیرینی میخورم اگزمام شروع میشه. نه خوب خوب نشده تا رعایت کنم خوبه. چند روز برای سرماخوردگی قرص خوردم شروع شد. باید رعایت کنم.‌

خدا نکنه دوست عزیزم. روحیه نداشتنم مال اون نیست اون که به هر حال کنترل شده. فوقش پرهیز میکنم. ماموگر ...

اون هم ایشالا چیزی نیست... قصاص قبل از جنایت می کنی؟ بذار بری ماماوگرافی... چرا از الان به خودت نگرانی میدی...

بله برای اون فکر کنم دکتر رضایی پور که من میرم یکم دیر به دیر وقت میده. البته مریضش که بشی دیگه مشکلی نیست... اولش سخته. ولی میتونی حضوری بری و بگی که اضطراری است و خواهش کنی شاید زودتر بهت  نوبت بدن.