2777
2789
عنوان

التماس دعا 💔

59 بازدید | 11 پست

دوستان عزیز عاجزانه و ملتمسانه ازتون خواهش میکنم به حق فاطمه زهرا برای معجزه درمان و شفای عاجل و کامل برادرم که به بیماری‌ای خودایمنی و لاعلاج مبتلا شده ، دعا بفرمایید . حالش خیلی بده....

حتی شده یک صلوات 💔

اجرتون با فاطمه زهرا 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به حق حضرت زهرا س ان شالله شفا بگیره 🥲به حضرت عباس متوسل بشید دست هیچکسی رو رد نمیکنه قول میدم بهت ...

۳ ساله به خدا به هرکسی که فکر کنید متوسل شدیم ، اما ....

شاید گناه کبیره ای داریم که دعامون مستجاب نمیشه

عاجزانه و ملتمسانه ازتون خواهش میکنم برادر منو فراموش نکنید و دعا کنید براش 💔 بلکه خدا صدای شما رو بشنوه 🥺

سنی هم ندارند امیدوارم خوب بشه من اون امام زاده که منظورم بود هروقت رفتم دعا میکنم برا برادرت

خواهش میکنم برادر منو فراموش نکنید 🥲 💔 براش دعا کنید ... نمی‌دونم دیگه چه دعایی ، یا خوب بشه کامل ، یا تموم بشه !!! همین ... 

می‌دونم خواسته زیادیه ولی واقعا تنها راه دعای دیگرانه ...

شرمنده‌ام

خواهش میکنم برادر منو فراموش نکنید 🥲 💔 براش دعا کنید ... نمی‌دونم دیگه چه دعایی ، یا خوب بشه کامل ...

نه عزیزم واقعا مشکل خودم یادم رقت امیدوارم خبر خوبی بشنوی میشه بگی البته اگه ناراحت نمیشی بیماریش چیع

نه عزیزم واقعا مشکل خودم یادم رقت امیدوارم خبر خوبی بشنوی میشه بگی البته اگه ناراحت نمیشی بیماریش چی ...

ببخشید به خدا شرمنده که شما رو هم ناراحت کردم

بیماری استیل