سمارت مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 6428 عنوان دختر شایسته 61 بازدید | 6 پست میگم دختر شایسته رو چطور انتخاب میکنن؟ مردم انتخاب میکنن یا داور دارن؟ کسی میدونه 1403/09/15 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5595 به قیافشونم نمره میدن؟😅 یا فقط لباس به همه چی تا جایی که اطلاع دارم زیبایی اندام و مو و صورت، سواد و حتی کارهای اجتماعی و مفیدی که انجام دادن و... رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️
سمارت مدیر استارتر عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 6428 به همه چی تا جایی که اطلاع دارم زیبایی اندام و مو و صورت، سواد و حتی کارهای اجتماعی و مفیدی که انجام ... اوه پس به شخصیتم نمره میدن. خب بنظرم کسی که باسواد باشه، خیلی عجیبه که تو همچون مراسمایی شرکت کنه!
نیکولاتسلا عضویت: 1401/10/12 تعداد پست: 5595 اوه پس به شخصیتم نمره میدن. خب بنظرم کسی که باسواد باشه، خیلی عجیبه که تو همچون مراسمایی شرکت کنه! نمیدونم دقیق فک کنم اینو واسه این گذاشتن که کمتر بهشون نقد کنن که صرفا زیبایی ظاهری رو در نظر گرفتن ،ولی به نظر فقط همینم در نظر میگیرن. منم ماهیت همچین جشنواره هایی رو نمیپسندم که بخواد واسه زیبایی معیار و استاندارد بزاره رد سایه ها رو بگیر خودت میرسی به چراغ جاده ها☀️