2777
2789
عنوان

ما دختر نیستیم

342 بازدید | 23 پست

گاهی فکر می کنم ما دختر نیستیم

ما اشتباهی به دنیا اومدیم!

شاید دخترای واقعی اونایی ان که

پرنسس مامان و باباشون بودن

اونایی که هر ماه چند ده میلیون از حساب پدرشون براشون واریز میشه

اونایی که اتاق خواب جدا دارن و اجازه دارن خودشون بچیننش

اونایی که کادو پیانو میگیرن! به روزترین گوشی و لپ تاپ و ...بی دغدغه مالی میتونن بخرن

منوی رستوران های لوکس و گرون رو تست کردن

یا ماشین دارن یا با اسنپ پلاس میرن و میان

بی دغدغه درس خوندن،بدون نگرانی کار خوب براشون پیدا شد،باشگاه و کلاس زبانشون جزو روتین زندگیشون بوده

مثل ما بیش ترین موجودی شون زیر نهصد نبوده،در به در کار و پول تو سایت و دیوار و ... نبودن.قراراشون رو کنسل نکردن به خاطر بی پولی ،همیشه لباس تکراری تنشون نبوده،برای درمان بیماری شون و خرید یه وسیله چند سال صبر نکردن تا بتونن قسطی پولشو جور کنن،خونشون ته شهر نبوده که هر جا بخوان برن دو ساعت تو راه باشن،واسه یه مسیر هم سوار تاکسی و مترو و اتوبوس نشدن،از یه جایی به بعد جا نزدن

درسته پول همه چیز نیست،ولی خیلی چیزا رو میشه باهاش داشته باشی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته واقعا 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من خاک بر سر خودتم نخواستم پرنسس مامان بابام باشم

چیزی نپرسید فقط

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

اونا هم یه سختیایی دارن باور کن 

شاید مالی نباشه اما چیزای دیکه هست 

مشکلات تو زندگی همه هست مهم اینه صبور باشی و توکل به خدا کنی 

ماها تلاشمون رو میکنیم و ثمره اش رو هم میبینم 

و این خیلی بهتره تا اینکه صبح تا شب بخابیزو همه چیز برات فراهم باشه 

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
اووووه چه دل پری داری هرپدرمادری تلاشش رو برای رفاه بچش میکنه درحدتوانش

من تقصیر رو برای پدر و مادرم نمیذارم چون اونا ته توانشون رو گذاشتن.مشکل از سطح زندگی هاست