همکارم ک باهم دوست هم هستیم (دختر هست) چند مدتیه خیلی ازم سوال میپرسه و همش هم تعریف داداششو میگه پیش من و ب شوخی میگه عروس داداشمی امشب بهم گفت فردا میاییم خونتون برای اشنایی با خانوادت اشنا بشیم بنظرتون منظورش چیه فقد میخاد رفتو امد کنه یا واقعا منظوری دارن؟؟؟فردا قراره بیان خیلی استرس دارم
از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
روم نمیشه هیچی بگم ولی با زبون ب زبونی یکم فهمیدم منظورشو ولی مطمعن نیستم
خب الان به مامان بابات گفتی به چه بهونه ای میخوان بیان دختر؟
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره
خب بهشون گفتم همکارم با خانوادش قراره بیان برای اشنایی خانوادم چیزی نگفتن منتظرن اونا بیان چی میگن ح ...
حالا این بارو که اومدن ولی بعد حسابی رس پسره رو بکش اگه میخوادت جدی باشه چمیدونم بعد عقد و ازدواج هم دعوتت میخوان بکنن رسمی باشه مثل تاپیک پربازدید خاله هه ساعت هفت زنگ زده گفته بیاین شام نشه کلا الان صمیمیت اشتباهه