2777
2789
عنوان

زن شوهر

135 بازدید | 8 پست

وای به حال زن مردی که از طرف مقابلش چیزی بگه که دست خودش نبوده 

چهره اندام چاقی لاغری کوتاهی بلندی مخصوصا پدر مادر خواهر برادر  حدیث داریم از امام صادق ع اگر چیزی بگی که دست خودم نبوده نمیمیری تا به همان مبتلا بشی منتظر باش 

فکر کردین سوخیه همین جوری تحقیر میکنین شوخی میکنین اکثرا هم همین جوریه داداشت اینجوریه مامانت اینجوریه چهرت اینه و...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حققق حقق به توام صد

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

چرا پس از خوبی های کسی می گیم دچار خوبی نمی شیم

میشیم 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

من کاملا اعتقاد دارم و سرم هم اومده

اوایل که ازدواج کردیم همش به شوهرم میگفتم مامانت خیلی بی عقل و به رخش میکشیدم در عوض مامان خودم خیلی خوب بود الان ۱۳ سال گذشته مامانم از بی عقلی آبرو برام نذاشته جرئت ندارم پاش بذارم خونش

خودم میدونم از کجا خوردم

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم