راستش تو اتاقم پیدا شده و انداختم تو دستشویی ترسیدم نمیدونستم باید چیکار کنم
من با چشم خودم اصلا ندیدم ؛ بهم گفتن برات گرفتن ! و این که از خوشگلی چیزی کم ندارم زشت نیستم ؛ اما ازدواجم جور نمیشه خواهرم کوچک تر ازدواج کرده من موندم هنوز
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین شخصی وجود داره دو نفر ؛ یکی نمزاد ثابقم یکی هم فامیل درجه یک که خواستگارم هست ؛ این دوتا ؛
پس همونا شاید تو طلسم کردن اگه طلسم پیدا نشه با قران درمانی خوب میشد دنبال یکی بگردین که قران درمانی انجام بده بدشم شاید جن عاشق داشته باشید اینطور جن ها اجازه نمیدن که شما ازدواج کنید
من فهمیدم علت اینکه موهام میریزه و موفق نشدم این بودهمن تو فامیل خیلی تو چشمم نمیدونم کدومشون گذاشت ...
منم میگن از سن کم؛ یکی قرآن قسم خورد گفت این دختر طلسم داره طلسم که تا آخر عمر مجرد باشه باور نداشتم تا به قرآن قسم خورد دست گذاشت گفت به این قرآن قسم طلسم براش کردن موندم چیکار کنم نماز میخونم قرآن حتی الان با یکی نمی تونم دوست دختر دوست پسر باشم
عزیزم من به فامیلمون دیگه راست نمیکنم دروغ میگم تا از زندگیم سر در نیارنمن رتبه سه المپیاد ریاضی آور ...
هرکس این کارو با من کرده 🥹یعنی به مرگ من هم راظیه چون من پدر ندارم خواهرم ازدواج کرده مادرم از دست بدم باید برم بهزیستی چون هیچ کس ندارم به زندگی ادامه بدم شب میخوابم همش به این فکر میکنم آینده چی میشه
یکی گفت جن عاشق بقیه گفتن طلسم من نمیدونم چیکار کنم کسی رو نمیشناسم نمی تونم اعتماد کنم قرآن میخونم ...
یه کار دیگه میشه انجام بدی یه سطل اب برداری و همون سوره های که گفتم روش بخونی و هفت بار به اون اب فوت کن بدش با اون اب خودت بشور تا چند وقت این کار بکن روی تموم خوردنی ها ی تو خونه هم همین کار بکن اگه جن یا طلسم باشه رفع میشه