2821
2789
عنوان

طلسم

217 بازدید | 34 پست

بنظرتون واقعیت داره 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله

چطور باطل کنیم؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
تازگی ایمان آوردم منی که تا دیروز مسخره میکردم

میشه توضیح بدی بیشتر 

اره من اعتقاددارم

بهم میگن یکی منو طلسم کرده ؛ برای ازدواجم خواستگار داشتم الکی بهم میخوره جدی نمیشه حتی نمزادیم هم سر چیزی الکی بهم خورد که عاشق بودیم مثلا 🥹موندم چیکار کنم ۲۴سالم هست 

باید اون طلسم باطل کنید و سوره حمد ناس فلق قل و سوره بقره روش بخونید بدشم در اب بزارید تا اون نوشته ...

خوب من نمیدونم اون طلسم کجاست ! اما چند تا دعا نویس اینا گفتن یکی برات طلسم گرفته ؛ اولش مهم نبود اما هرچی سنم می‌ره بالا داره عذابم میده 

من باطل کردم اما خیلی هزینه گرفت

چقدر چطور 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز