2777
2789
عنوان

چرا اخه

35 بازدید | 3 پست

مهمترین ادمای زندگیم منو نخواستن 

و اونایی که خواستن نصف راه ولم کردن یا بدرفتار شدن

حتی مردی که دوسش داشتم واسه مدت کوتاهی بود 

الان جوری شدم که حس میکنم اصلا آدم دوست داشتنی نیستم اصلأ نباید دیگه کسیو وارد زندگیم کنم 

چرا همچینه 

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

منم مثل تو 

امضات بهترین و قشنگترین امضایی بود که تا حالا تو نی نی سایت دیدم ☺️

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

منم مثل تو امضات بهترین و قشنگترین امضایی بود که تا حالا تو نی نی سایت دیدم ☺️

ممنونننم 

لطف داری گلم

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنونننم لطف داری گلم

خواهش زیبا 

امیدوارم یروز بهترین آدم رو برای یک عمر طولانی پیدا کنی و خوشبخت باشی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت