2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من یه مدت همینطوری خودجوش قرآن حفظ میکردم و به جرئت میتونم بگم ذهنم قویتر شده بود ولش کردم و دوباره برگشتم به حالت قبل و تصمیم دارم دوباره شروع کنم به حفظ کردنش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
قران ب راحتی هک میشه تو ذهن فقط نیاز ب تکرار داره بستگی ب خودت داره

من بچگی خیلی سوره حفظ بودم همش پریده 

مخوام شروع کنم روزانه مثلا نیم ساعت چها پنج دقیقه قران بخونم میخوام ببینم حفظ میشه کرد

توبه شکستم🫀🙂

هم کنکور مخونم هم میخوام قران حفظ کنم بنظرم خیلی سخته درسا خو بزور یاد میگیرم

اگه داری برا کنکور میخونی بزار برا بعدش..من دهم بودم رفتم یه جزء حفظ کردم ولی دیگه نتونستم ادامه بدم درسام خیلی زیاد بود نمیرسیدم

اگه داری برا کنکور میخونی بزار برا بعدش..من دهم بودم رفتم یه جزء حفظ کردم ولی دیگه نتونستم ادامه بدم ...

ولی بازم بستگی داره به خودت شاید تو ذهنت قوی تر از من باشه کشش بیشتری داشته باشه

مخوام تغیر کنم اذیت میشم از خودم میخوام یکار مفیذ کنم

عزیزمم 

میتونی 

بعد گفتی کنکوری هستی 

قران حافظه رو قوی میکنه و ذهن رو باز میکنه روزی ۱۰دیقه هم زمان بزاری فوقالعاده هست

اگ میخوای تغییر کنی از نظر معنویات من ی گروه تو ایتا دارم خواستی لینک بدم خدمتت.