2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 28 پست

من اونموقع سگ میشم جرات نمیکنه سمتم بیاد چندباراومد مثل چی زدم توذوقش چندبارهم به زور....

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب برای شما تقصیر از شوهرت بوده واسه من برعکسه

خب ببین شما خودت میگی هرجوری بشه لایق این تهدیدی

نه عزیزم من اکثرا خودم مقصرم😂😂😂

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دست خودم نیست انگار بچم واسه هر چیزی زود دعوا میکنم

منم اماقبلاخیلی اخلاقم خوب بود شرایط زندگیم منو اعصاب کرده. زودارکوره درمیرم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

نمیدونم اصل داستان چیه 

ولی نکته اینجاس که شما خودت هم نیآز داشته باشی و پس زده بشی قطعاااا حال بدی بهت دست میده 

همسرت هم به همون صورت 

و اینکه همین اول کار بدون که 

تماام علما و روانشناسها میگن هیچ وقت به عنوان سلاح از رابطه استفاده نکنید و مشکلات را بذارید پشت در اتاق خصوصی 

لطفا عقلت را نده دست کسایی که زندگی هاشون معلومه پر از مشکله که اینقدر باعقده و کینه کامنت میذارن

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

رفتارت اشتباهه

پس چرا از تهدیدش ناراحتی ؟

رفتار درست اینه هرکسی تهدیدت کرد هرکار خواست بکنی؟

پس اگر اینطوری هستی دیگه تاپیک زدنت چیه من ۱۴ ساله ازدواج کردم همسرم تو این موضوع کاملا به من احترام میذاره حتی یکبار به روی من نگفته نه من تو 

تلاش میکنه دل منو به دست بیاره حالا رفتار ایشون درسته یا رفتار همسر شما؟ یا رفتار من درست بوده که حاصلش این رفتار شوهرمه یا رفتار شما درست بوده که شوهرت به خودش اجازه داده اینو به صورتت بگه؟🤗

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نمیدونم اصل داستان چیه ولی نکته اینجاس که شما خودت هم نیآز داشته باشی و پس زده بشی قطعاااا حال بدی ب ...

چه خوب گفتی معلومه خیلی فهمیده ای 

آره والا  یکی اینجا میگفت پروئه و...

من خیلی حساسم انتظار دارم همیشه باهام حرف بزنه ولی مشغله ی کاریش زیاده ، خیلی حساسم 

چه خوب گفتی معلومه خیلی فهمیده ای آره والا یکی اینجا میگفت پروئه و...من خیلی حساسم انتظار دارم همیش ...

نه عزیزم پرو نیست خیلی مرد مودب و خفنیه اینو بهت گفته من واقعا فکر کردم شما شان خودت رو این نمی بینی که بهت چنین چیزی بگه خب اگر اینو‌دوست داری ازش بشنوی واقعا من اشتباه کردم بهت گفتم .شوهرت واقعا مرد فهمیده ای هست بهت گفته دیگه نه من نه تو .اشتباه از من بود😉

گروه چت عزیزم چند شب پیش زدیم همه بچه های سایت قبلش وویس میگیریم ک مطمعن شیم همه خانومن

من یبار تویه یه گروه بارداری از نینی سایت رفتم همش دعوا بود و توهین دیگه پشیمون شدم از گروها😁

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه