2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شیمی خیلی سوالا طولانی بودنغیر از اون منطقی بود

من آزمون ماز ثبت نام کردم برای ۲۹ ام میگن قلم چی بهتره🥲

بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔

من آزمون ماز ثبت نام کردم برای ۲۹ ام میگن قلم چی بهتره🥲

نه اصلا

سطح سوالا امنیت کنترل زمان پاسخانه کارنامه ترازدهی ماز خیلی بهتره

من خودم هردو رو میدم   قبلا میگفتن قلم چی جامعه اماریش بالاست ولی الان مازم کلی داوطلب داره 

البته اگه حضوری میخوای که یه بحث دیگست

قصه ی روز و شب من سخنی مختصر است؛ روز در خواب خیالاتم و شب بیدارم

نه اصلاسطح سوالا امنیت کنترل زمان پاسخانه کارنامه ترازدهی ماز خیلی بهترهمن خودم هردو رو میدم قبلا ...

نه نزدیک به کنکور باشع و هز طرفیم تازه شروع کردم به خوندن مبحثی میخوندم میزم جلو میترسم خراب کنم

بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔

نه نزدیک به کنکور باشع و هز طرفیم تازه شروع کردم به خوندن مبحثی میخوندم میزم جلو میترسم خراب کنم

نگران نباش

اون نزدیکی باید سال دیگه کنکور بدیم بفهمیم

نگران نباشاون نزدیکی باید سال دیگه کنکور بدیم بفهمیم

اره آخه شنیدم ماز تشابه ۸۰ درصدی امسال داشته 

نه تو آزمونش شرکت نکردم برا تو گریستم

چرا اخه   اتفاقا خوب دادم روانم شاد شد الان با خیال راحت میرم میخوابم