2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پرورش دهنده ام سوالی هست ازم بپرس الان چند روزه هستن ؟ تا جایی بده ک یکم شکمشون پر بشه زیاد نباید ...

سلام عزیزم من یه عروس هلندی خریدم چند ماهه هستش اما نزدیکش ک میشم گاز میگیره چکار کنم دستی بشه

20روزه 4سیسی سرلاک میدم

من داشتم به سیسی نمیدادم همون گریه میکرد میدادم و بعد اگر دیگه میدیدم زیادیه روی قفس پارچه مینداختم فکر کنه شب بخوابه 

بعد دو‌ماه یکی دید گفت مریض شده دیگه سرلاک نده کم‌کم قطع کن  تخم مرغ و اب پز کن رنده کن سیب زمینی ام کباب کن(منظور تو اب نپزه اب نداشته باشه) رنده کن بزار  تو قفسش اگر نخورد یکم سرلاک بپاش روش   اب و دونه ام بزار     که بیافته به غذا خدارو شکر خوب شد  چون یکیش دست کسب دیگه مرده بود  چون سرلاک‌خیلی اب داره  رفته بود یه طرف دیگه بدنش

من پرورش دهنده ام سوالی هست ازم بپرس الان چند روزه هستن ؟ تا جایی بده ک یکم شکمشون پر بشه زیاد نباید ...

عروس هلندی پرهای قسمت بالش فکرکنم بهش میگن شاهپر تا رشد میکنه پرها آویزون میشن میفتن جیغ هم میزنه تا بیفتن ، کلا چندبار اینجوری شده که بال در میاره اما میفته با جیغ زدنش مشکلش چیه؟ چیکار کنم خوب بشه بتونه پرواز کنه پرواز هم نمیتونه کنه 

خودم هیچوقت بالاشو کوتاه نکردم

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋