2777
2789
عنوان

کاربرای پزو 😂

1701 بازدید | 129 پست

من الان هفت ساله تو این سایتم 

خیلیا رو میشناسم 

یسری که باهاشون زاویه دارن 

مثل معصومه و اوپرا 

شخصیت خیلی مهربون و خوبی دارن هیچ وقت هم پز ندادم 

داشتم تاپیک معصومه رو میخوندم برای پوست 

بعد دیدم چندتا کاربر هم صحبت کردن و ...

ذات خودنمایی خیلیا از حرف زدنشون هم معلومه

یا تاپیک یه خرید بیرون میخوندم 

همه به اون کاربر میگفتن گرون خریدی می‌گفت نه زیر بار نمی‌رفت 😂😂

خدایی خیلی سمن یسری خیلی زیادددد

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اون آخریه رو میدونم کی منظورته😂

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

پز دادن در جای ناشناس سادست

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لینک بدین منم بخونم😁😁

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

اون آخریه رو میدونم کی منظورته😂

فکر نمی‌کردم اینجوری باشه حتی یه جایی ازش طرفداری هم کردم بعد با جواب های که به کاربران میداد دیدم وایییبی😂😂

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

پز دادن در جای ناشناس سادست

من همیشه پز دادن تو طرز صحبت کردن تو سواد و این چیزا میبینم نه اینکه طرف برای خرید خودشم به دیگران پز بده و بقیه رو بکوبه به نظرم کمبود شدید دارن

فکر نمی‌کردم اینجوری باشه حتی یه جایی ازش طرفداری هم کردم بعد با جواب های که به کاربران میداد دیدم و ...

😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

لینک بدین منم بخونم😁😁

نمی‌خوام خیلی باهاشون حالت دشمنی داشته باشم ولی اصلا تصورم ازشون این نبود 

پز دادن به نظرم تاپیک های شماست که کتاب خوندن رواج میدید نه پز خرید ساده لباس یا یه چیز سطحی🌹

من همیشه پز دادن تو طرز صحبت کردن تو سواد و این چیزا میبینم نه اینکه طرف برای خرید خودشم به دیگران پ ...

درود بر شما دقیقا ❤🐥

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

جای اینکه منقرض بشن روز به روزم داره تعدادشون زیاد تر میشه و چقدر رو اعصابن این جور ادما

خیلی رو اعصابن 

فکر کن داره پز خریدشو به دیگران میده

آدم فرق حس خوب اشتراک گذاشتن خرید با پز دادن سر قیمت و ... رو حس می‌کنه واقعا

درود بر شما دقیقا ❤🐥

زنده باشی مهشید خانوم😍😘

کاربر اوپرا رو میشناسم ولی معصومه رو نهتگشون میکنی؟

@masoomehh  

خیلی مهربونه واقعا کمک می‌کنه و اصلا اهل پز دادن نیست 

بستگی داره از چه دیدی نگاه کنی...شاید طرف داره رفتار همیشگیش نشون میده و طرف متقابل باتوجه به رفتارهای اطراف که شده اینجا میاد میبینه یکی یچی میگه فک میکنه پزه...طرز فکر ها باید عوض بشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.