کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7271 عنوان روز موعدم بود 57 بازدید | 6 پست امروز و هنوز پریود نشدمسیکلم ۲۷ روزه استشنبه هم میخوام برم مسافرت ضروریچیکار کنم به نظرتونبازم به بی بی چک خر اعتماد کنم و برم بخرم؟ من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته..... 1403/09/15 | 19:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پفک_کرانچی عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 12884 این که میگن سیکلم یعنی چی؟ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷
کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7271 به نظرم برو سفر بیا بعد ۲۶ روزه است سفرمباید برم بیمارستان همراه بیمار باشم من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5795 ۲۶ روزه است سفرمباید برم بیمارستان همراه بیمار باشم او خب باردار یاشی که ریسک بری من چهار روز بعد موعدم بی بی چک زدم و بعد رفتم ازمایش دادم و رفتم دکتر گفت برو بخواب
کارپت مدیر استارتر عضویت: 1400/04/14 تعداد پست: 7271 او خب باردار یاشی که ریسک بری من چهار روز بعد موعدم بی بی چک زدم و بعد رفتم ازمایش دادم و رفتم دکتر ... من ۱۴۰۳ تا الان ۵ ماه بیمارستان بودمنمیشه که نرمدخترمهسر قبلی ها هم هیچ وقت نخوابیدمهمیشه کارای ضروری بودهاسباب کشی دانشگاه و... من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
iiddaa عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 5795 من ۱۴۰۳ تا الان ۵ ماه بیمارستان بودمنمیشه که نرمدخترمهسر قبلی ها هم هیچ وقت نخوابیدمهمیشه کارای ضرور ... منم نمیخواستم بخوابم ولی خب هماتوم داشتم گفت میافتی به خونریزی با این خال چون کسی رو نداشتم پا میشدم کارای خونه و پخت پز انجام میدادم انشالله که خدا سلامتی بده