2777
2789
عنوان

چی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 61 پست
ای خابوندن تو گوش داستانش چیه؟ هم کلاسی های منم‌میگفتن مامانشون همچین کاری کرده.. ما ک در سکوت و خ ...

والا مال منم تو خلوت بود 

ولی مشکوک میزدم فهمیدن😆😆😆😆

یدونه خابوند تو صورتم   

میگن اگه بخابونید تو صورت دختر صورتش،قرمز،شه همیشه حجب و حیا داره همچین چیزی تقریبااااا

فرق بین  دهه ۶۰با ۷۰و۸۰در همین اونا جشن دارن ما کتک میخوردیم

من مامان شدم🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم انشالله من میگیرم و مد میشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اینجا کادو چی بیاریم؟😂

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!
اینجا کادو چی بیاریم؟😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نمیدونم فکر میکنم میگم. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اونـی کہ خودم خواسـتم نشـدم...بـعد بیـام بشم اونے کہ تـــــو مےخـوای؟؟؟!!!   هـــــــہ😏 
😲😲😲😲 یعنی همه. جا جار میزنن. من وقتی شدم خجالت میکشیدم برم جلوی بابام فکر میکردم از صورتم میفهم ...

عزیزم بخاطر این میگرن که به سن بلوغ رسیده و میتونه یکی از بهترین حس ها رو که حس مادریه تجربه کنه . به نظرم اصلانم خجالت نداره . البته نه اینکه یه جشن بزرگ مختلط بگیرن براش . یه جشن خانوادگی کوچولو 

ملت رد دادن ، با هر طلاق عرش خدا میلرزه اونوقت اینا بزن بکوب راه میندازن

واقعا

خدا خودش فرموده که طلاق پیشش چقدر منفوره

حالا یه عده واقعا راهی ندارن و مجبورن طلاق بگیرن 

ولی دیگه جشن طلاق ریشخند به ناراحتیه خداس

اتفاقا اینا خیلی دارن میسوزن و ناراحتن که این ادا اطوارارو در میارن وگرنه اگه براشون مهم نبود بیتفاوت بودن و مینشستن زندگیشونو میکردن نه اینکه خودنمایی کنن

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را ببینم ،موهای سفید زیبایت را ،لرزش ریز دستهایت ؛ چشمان قشنگت را پشت عینکهای ته استکانی ،خدا عمری به من بدهد که تا آخر با تو باشم؛من خودم را تا بینهایت با تو تصور کرده ام...