2777
2789
عنوان

اسم دختر

395 بازدید | 60 پست

دو هفته دیگه دخترم ب دنیا میاد هنوز نتونستم اسم براش انتخاب کنم ..اسم هایی ک از نظرتون زیباست بگید یا اسم دخترای خودتون و اطرافیانتان ..ممنونم

زندگی رسم خوشایندی ست ..زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ .پرشی دارد اندازه عشق

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جور اسم هایی دوست داری؟ مدرن و جدید؟ اصیل ایرانی؟ عربی؟ مذهبی؟

اسم اصیل فارسی دوست دارم در کل ...ولی خب شما هر چی بلدی بگو شاید خوشم اومد

زندگی رسم خوشایندی ست ..زندگی بال و پری دارد با وسعت مرگ .پرشی دارد اندازه عشق

آندیا

عسل

ساینا

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

نیلدا و دالین

نیلدا
نیلدا به معنی مادری که مثل دریا و آسمان زیباست

برکت زندگی مادر . زیبایی زندگی مادر . مایه آرامش و نشاط مادر . زیبا آفرین و زندگی بخش . بسیار زیبا و دوست داشتنی

آفریننده زلالی و پاکی . بانوی پاک و زیبا و درخشان مثل دریای نیلگون و آسمان نیلگون

دالین

هدیه ای محبوب از طرف خدا

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه