2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

وای از دل شکسته ای که دردش رو واگذار کنه به خدا وای🥺

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

واسه ما که نداد اونا رو خوشبخت تر کرد

منم‌ اینطور فکر میکردم خالم خیلی کقت پیش دلمو شکست الان تقاص پس داد دخترش از شوهرش طلاق گرفت هر چند دخترش مقصر نبود ولی خودش فکر کنم از طلاق دخترش دلش شکست 

دقیقا منم امشب خالم اینکارو باهام کرد

والا من خودم خاله هستم راضی نیستم ی تیغ پای خواهر زاده ام بره نمیدونم چرا اینا اینقدر سنگدل هستن دل میشکنن اونم دل خودی ها رو و غریبه ها رو به خودی ترجیح میدن کلا ذهنیتم نسبت به خاله و فامیل عوض میکنن در صورتی که نمیدونست چقدر دوستش داشتم