2821
2789

یه مسئله ی دیگه راجع به ایفون که برتریشه نسبت به بقیه اینه که گوشیاش تا ۴-۵ سال ساپورت میشن و براشون اپدیت میاد،ولی برای اندروید گوشیا فقط تا ۲ و نهایتا ۳ سال ساپورت میشن و بعد دیگه اپدیتی نمیاد و وقتی نیاد باگ ها برطرف نمیشن و گوشی شروع به لگ داشتن میکنه.مثلا اس ۶ اخرین اپدیتی که براش خواهد آمد اندروید اوریو هست و مدتی بعدش کاملا از رده خارج میشه! اگه گوشیو میخوای نگه داری رو اپل شک نکن اصلا

کوچولوی دوستداشتنی من،ثمره ی عشق من و پدرت،نتیجه ی تموم سختیا و جنگیدنمون... بی صبرانه منتظرم که بغلت کنم و بهشت رو زیر پام بیاری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عوففف چ گروووون

ولي اينو واقعا راست ميگن ايفون بگيري هيچ كوشيه ديگه اي نميتوني دستت بگيري يعني هميشه فقط دنبال ايفوني اينم در نظر بگير 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
یه مسئله ی دیگه راجع به ایفون که برتریشه نسبت به بقیه اینه که گوشیاش تا ۴-۵ سال ساپورت میشن و براشون ...

يني چي يني من s6 دارم دگ سال بعد ب دردم نميخوره؟

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

ولي اينو واقعا راست ميگن ايفون بگيري هيچ كوشيه ديگه اي نميتوني دستت بگيري يعني هميشه فقط دنبال ايفون ...

معتادش میشه ادم😂

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
یه مسئله ی دیگه راجع به ایفون که برتریشه نسبت به بقیه اینه که گوشیاش تا ۴-۵ سال ساپورت میشن و براشون ...

اره الان ٧ تا ٥ سال ساپورت ميشه و راحت همه چي ميشه دان كرد و يه خوبيه ديگه اينكه اگه اپديت جديدي كه مياد نقص داشته باشه سريع يه اپ ديگه مياده برطرف كنه مشكلاتشو 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
من ایپد دارم و گوشیمم گلکسی اس۸ هستش،واقعا با گوشیم خیلی بیشتر حال میکنم تا ایپدم،موزیکام همه بدون د ...

بلک بری میان رده خوب چه موبایلی رو پینهاد میکنی عزیزم؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
گوشيهاي ايفون با اومدن سري جديد ارزون ميشن ولي نه خيلي مثلا ٧ الان ٢٩٠٠ هست و ٧ پلاس ٣٥٠٠

اهاااا 

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

در ضمن ي چيز دگ! اگه از اين ادمايي هستي ك عادت دارن هر سري گوشي جديد ك مياد بخرن ايفون رو از ذهنت حذف كن چون مرگ نداره و اصلاااا خراب نميشه ك بخواي با گوشي دگ اي عوضش كني

خدايا شكرت براي اميرم ♥️به دوستاي نازنينم نيني ناز و سالم بده💋

در ضمن ي چيز دگ! اگه از اين ادمايي هستي ك عادت دارن هر سري گوشي جديد ك مياد بخرن ايفون رو از ذهنت حذ ...

دقيييقا 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز