2821
2789
اهاااا ممنووون 

ايفون به ايفون بلوتوث داره 

الان ديگه كسي بلوتوث استفاده نميكنه هر چي ميخوايي تو تل ميفرستي ديگه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ايفون به ايفون بلوتوث داره  الان ديگه كسي بلوتوث استفاده نميكنه هر چي ميخوايي تو تل ميفرستي دي ...

ارره 

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
یکی ازش خوب میگه یکی بد:////اخه حیفه ادم اینهمه پول بده بعدش پشیمون بشع

عزيزم اگه واقعا حس ميكني نميتوني باهاش كار كني نخر ولي من تاحالا نديدم كسي ايفون داشته باشه و پشيمون بشه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
عزيزم اگه واقعا حس ميكني نميتوني باهاش كار كني نخر ولي من تاحالا نديدم كسي ايفون داشته باشه و پشيمون ...

خودم که خیلی دوس دارم ولی اینکه میگن تو گوگل واینانمیشه رف و اینکه اگ بیفته زمین خورد میشه یکم منو به شک میندازه😔

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
نمیدونم والا خودش میگفت نمیتونم مث تو راحت برم تو گوگل بگردم و هرچیزی میخام دانلود کنم و..

عزيزم دوستت بلد نبوده اصلا همچين چيزي نيست اتفاقا شوهره من سامسونگ داره اصلا نميشه راحت رفت گوگل كلا ايفون همه كاراش خيييلي راحت 

من چند ساله دارم

خب چه ربطی داره دارم میگم من داشتم راضی نبودم ،شوهرم داره راضیه، دشمنی که با صاحب کار خونه ندارم نظرم و گفتم همین🌷💓😟🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
خودم که خیلی دوس دارم ولی اینکه میگن تو گوگل واینانمیشه رف و اینکه اگ بیفته زمین خورد میشه یکم منو ب ...

واااايييي يعني شما هر كي هر چي بكه باور ميكني؟!!!!!! الكي كه بهترين گوشي جهان نشده خودت انصافا فك كن يعني چي نميشه تو گوگل رفت!!!!!! من صب تا شب تو گوگلم 

خودم که خیلی دوس دارم ولی اینکه میگن تو گوگل واینانمیشه رف و اینکه اگ بیفته زمین خورد میشه یکم منو ب ...

😲😳😮😧😦😐🤔

جدید ترین شایعه بود راجع به ایفون!

اگه دوس داری یه سایت بت معرفی کنم

اونجا جواب همه سوالاتو میگیری

كي كفته خورد ميشه

اصلااا

واسه اهنك دانلود تو كوكل سخته غير ازون همهجيش مثل سامسونكه

عاشقتم كنجد مامان 🤰👼 
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز