2821
2789
جدی؟؟اینکه میگن نمیشه باهاش بلوتوث کردو اینا درسته؟

عاللييييييييه من خودم ٦ ، ٧ ساله فقط و فقط ايفوندارم هيچي جز ايفون نميتونم دستم بگيرم انقدر عاليه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
عاللييييييييه من خودم ٦ ، ٧ ساله فقط و فقط ايفوندارم هيچي جز ايفون نميتونم دستم بگيرم انقدر عاليه&nb ...

چندتا از مزایاشو میشه بگی؟

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پس نباید بگی نمیشه برنامه نصب کردو حرفه ای بود!!

بعضی برنامه ها نصب نمیشم ، زودهنگ میکرد وقتی پر میسد،صفحه کامل میرفت من راضی نبودم عزیزم شما میخوای بخر من که چیزی نگفتم🌷💓🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
البته الان کسی دیگ از بلوتوث استفاده نمیکنع😂

کلا من نظرم رو اینه که گوشیای اپل خیلی کاراییشون خوبه ها ولی واسه استفاده ی آدمای معمولب خوب نیست مثلا من راحت میتونم تو هرسایتی که میخام برم و چیز دانلود کنم،میتونم از بازار برنامه بگیرم به راحتی و نصب کنم ولی گشیای اپل ایطورنیست یه سایت بخصوص داره هربرنامه ای نمیشه روش نصب کنی گوگل رو نمیشه بری و..

من توخابگاه دوستم خیلی باهاش مشکل داشت ولی من راحت همه کارمو انجام میدادم اینارو دوستم میگفت که اپل داشت

نه خييلي مقاوم هس دربرابر ضربه من خيلي ازدستم ميفته يه بار وسط خيابون ازماشين پياده شدم حواسم نبود ر ...

عه جدی؟ایول

چندتا از مزایاشو میشه بگی؟

كلا كار باهاش راحته settinge خيلي خوبي داره همچيش راحته يعني كسي كه تا حالا نداشته هم ميتونه استفاده كنه در مقابل گوشياي ديگه هنگيه خيلي كمي داره تاچ قوي و امكانات نرم افزا يه خوب 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه
جدی؟؟اینکه میگن نمیشه باهاش بلوتوث کردو اینا درسته؟

ايفون به ايفون ايردراپ داره

ديگه كسي بلوتوث نميكنه 

چيزي ميفرستيم از تلگرامه ديگه

ببين گوشي هاي ديگه بعد چند وقت كارايي و كيفيت دوربين افت ميكنه الان ٣ سالي هست ٦ دارم مثل روز اوله قبلشم ٥اس بود همينطور 

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
کلا من نظرم رو اینه که گوشیای اپل خیلی کاراییشون خوبه ها ولی واسه استفاده ی آدمای معمولب خوب نیست مث ...

اهاااا ممنووون 

کلا من نظرم رو اینه که گوشیای اپل خیلی کاراییشون خوبه ها ولی واسه استفاده ی آدمای معمولب خوب نیست مث ...

يهني چي گوگل نميشه بري؟