2777
2789
عنوان

امشب خودمو از این زندگی راحت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 20 پست
منظرم استارتر بود😂آره بابا الان دلش پره با شوهرش اشتی کنه یادش میره

وای یه بار تو داروخانه بودم بعد یه دختر خوووووشگل تپلوووووو مثلا ۱۹ سالش دیدم اومد گفت خانوم ده ورق بمن فلان قرص رو بده چشاش قرمز و اشکی

کشیدمش کنار گفتم دردت به جونم گردالی چی شده 

گردالی رو که من گفتم یهوو گفت 😐😐😑 عمته 

گفتم خب عمه ام که گردالی هست اما مثل تو نیست 

گفت چقدر تو پرووووییییی

گفتم خب بگو چی شده 

گفت خفه شو بابا اصلا از یادم رفت 

خانوم نمی‌خوام خداحافظ 

بیشعوووووور 

جد و آبادت چااااقه😂😂😂

رفتم دنبالش 

الان سه ساله با هم دووووستیم اونم جونی جونی

وای یه بار تو داروخانه بودم بعد یه دختر خوووووشگل تپلوووووو مثلا ۱۹ سالش دیدم اومد گفت خانوم ده ورق ...

عزیزم چه خوب😍چه قلب مهربونی داری گل 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فداتشم نه بابا من مثل سماورم با همه میجوشم امشب دعوت خونه دوستتم از سرکار برم میرم اونجا ☺️

خوش بگذره عزیزم

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

خودتو بزا جای دخترت ، ببین چه حالی بهت دس میداد! چه بسا بزرگ تر هم بشه چه اسیب هایی میبینه

میدونم خیلی اذیت شدی که ب این مرحله رسیدی ولی صبر کن مطمئن باش همیشه همین نمیمونه خدا حواسش هس 

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟