2777
2789
عنوان

تیتر بتا

132 بازدید | 13 پست

سلام 

بچه ها من روز 15 انتقال آزمایش دادم تیتر بتام 190 بود بعد پنج روز مجدد بتا دادم 618 بود هم آزمایشگاه و هم متخصص گفتن رشدش خوب بوده و باردارم ولی مرکزی که انتقال دادم میگه تکرار کن علائم حاملگی رو هم دارم مثل حالت تهوع کم و سینه درد ولی خدا رو شکر دل درد و کمر درد ندارم حالا به نظرتون چکار کنم دوست ندارم تکرار کنم الان روز 24 انتقالم هست

امکان این که بتا بدون هیچ علامتی افت کنه هست خودم دوست دارم تا روز سونو صبر کنم و یه دفعه برم سونو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی هیچ کس نیست که جواب منو بده یه کم از نگرانی درم بیاره

سلام عزیزم خوبی امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشی شما مشکلتون چی بود که ای. وی اف شدین چند بار انتقال دادین 

منم 16 ابان انتقال دادم تیتر اولم روز 12انتقال 56 بود بعد 48ساعت شد 151 که دوهفته بعدش رفتم سونو ساک خیلی کوچک وجنین کوچک دید ولی هنوز قلب و فتال پل ندید گفتن یه هفته دیگه برم باز سونو چهارشنبه باید برم 

سلام عزیزم خوبی امیدوارم بارداری خیلی خوبی داشته باشی شما مشکلتون چی بود که ای. وی اف شدین چند بار ا ...

خیلی دیره ولی تنبلی تخمدان و کیست آندومتریوز

دوبار انتقال دادم اولی منفی دومی خدا رو شکر مثبت

تکرار کردین بتارو؟ برای سونو رفتین.؟

نه بتا رو تکرار نکردم روز 35 انتقال رفتم سونو گفت جنین تشکیل شده و قلبم داره خدا رو شکر ولی گفت دو هفته دیگه بیا سونو که صداشو برات بزاریم

نه بتا رو تکرار نکردم روز 35 انتقال رفتم سونو گفت جنین تشکیل شده و قلبم داره خدا رو شکر ولی گفت دو ه ...

خداروشکر عزیزم انشالله بارداری خیلی خوبی داشته باشی خدا کمکت کنه و برای منم دعا کن بعد 3سقط و یازدا بار ای ویاف منم نتیجه بگیرم🙏🙏🌹

خداروشکر عزیزم انشالله بارداری خیلی خوبی داشته باشی خدا کمکت کنه و برای منم دعا کن بعد 3سقط و یازدا ...

عزیزم منم سقط کردم دوباره بعد اون رفتم سونو گفت رشدش متوقف شده 😭😭

عزیزم منم سقط کردم دوباره بعد اون رفتم سونو گفت رشدش متوقف شده 😭😭

عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا از ته دلم درکت میکنم خودم سه بار تجربه تلخشو داشتم انشالله دفعه دیگه بارداری سالم و خوبی داری. نگران نباش گلم غصه نخور نگفتن دلیلش چی میتونه باشه هرچند که مشخص نیست تا ازمایشات سقط انجام ندی