2777
2789
عنوان

مشکوک به زگیل تناسلی کمک خانوما لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 23 پست
ای کاش از خود دکتر میپرسیدی که واژن چه ربطی به اپاندیس داره منم تعجب کردم والا

نمیدونم بخدا دکتره انقد باجذبس کلا سوالی جواب نمیده بخدا دیدم اینجوری شدم ترسیدم ازبس گفان دکترا اینجور اونجور گفتم معلوم توبیهوشی چه بلای سرم اورده باشه خدا

نمیدونم بخدا دکتره انقد باجذبس کلا سوالی جواب نمیده بخدا دیدم اینجوری شدم ترسیدم ازبس گفان دکترا این ...

وای نه بابا نترس این چه حرفیه اخه دختر اگه دامه دار شد عفونتت اینایی رو که گفتم رعایت کنی خوب میشی خوب نشدی حتما برو متخصص زنان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای نه بابا نترس این چه حرفیه اخه دختر اگه دامه دار شد عفونتت اینایی رو که گفتم رعایت کنی خوب میشی خ ...

باشه مرسی عزیزم ازصب دارم گریه میکنم بخدا مردم از استرس 

وای نه بابا نترس این چه حرفیه اخه دختر اگه دامه دار شد عفونتت اینایی رو که گفتم رعایت کنی خوب میشی خ ...

راستی راکوتان و چرک خشکنم بخاطر پوستم میخورم اگر عفونت باشه باید باچرک خشکن رفع بشه دیگه ن؟ 

راستی راکوتان و چرک خشکنم بخاطر پوستم میخورم اگر عفونت باشه باید باچرک خشکن رفع بشه دیگه ن؟

اره دکتر زنان هم چرک خشک کن میده ولی باید بهداشت هم رعایت بشه وگرنه برمیگرده چرک خشک کن عفونت قارچی اسمش فرق داره فکر کنم قویه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز