2777
2789
عنوان

لیپو ابدو

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 42 پست
وزنت که خوبه،همه جات پره باسن نداری؟

باسن دارم عزیزم اما بخاطر تنبلی تخمدانم چربیم بیشتر تو قسمت شکم پهلوم ذخیره میشه چون تنبلی تخمدان مقاومت ب انسولین دارم بدنم قندو نمیسوزونه

باسن دارم عزیزم اما بخاطر تنبلی تخمدانم چربیم بیشتر تو قسمت شکم پهلوم ذخیره میشه چون تنبلی تخمدان مق ...

عزیزم منم پس فردا پیش دکتر مکارچیان وقت مشاوره گرفتم .شما کاراشو از نزدیک دیدید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن عزیزم از نزدیک ندیدم،شما رفتی پیشش دیدی از نزدیک؟ببخشید تایپیکتو دیر دیدم😘

سلام عزیزم. شبت به خیر .نه من پیش به دکتر دیگه وقتم رو گرفتم برای اواخر اسفند .پیش مکارچیان نرفتم‌.دو سال پیش مامو کردم پیش همون دکتری که مامو کردم ابدو و لیپو انجام میدم

سلام عزیزم. شبت به خیر .نه من پیش به دکتر دیگه وقتم رو گرفتم برای اواخر اسفند .پیش مکارچیان نرفتم‌.د ...

سلام قشنگم،عزیزززززدلم جای شما من ذوق کردم🥹😍حتما خیلی تحقیق کن لیپو حساسه😘از الان کلی بهت تبریک میگم

سلام قشنگم،عزیزززززدلم جای شما من ذوق کردم🥹😍حتما خیلی تحقیق کن لیپو حساسه😘از الان کلی بهت تبریک م ...

مرسی عزیزم.برم‌عمل کنم حتما از تجربیاتم میگم .۲۰ اسفند وقت گرفتم .چون مرخصی نداشتم اواخر گرفتم وصل به تعطیلات عید بشه .شنیدم دردش قابل تحمله اما نقاهت سخت و بی جونی و بی حالیش خیلی سخته .اما من دیگه تصمیمو گرفتم 

مرسی عزیزم.برم‌عمل کنم حتما از تجربیاتم میگم .۲۰ اسفند وقت گرفتم .چون مرخصی نداشتم اواخر گرفتم وصل ب ...

ماساژشم میگن خیلی سخته،حتما قبل عملت خون رزرو کن ک بعد عملت بهت تزریق کنن پمپ درد فراموشت نشه و به حرف بقیه اصلا گوش نده ک یکی میگه خیلی درد داره یکی میگه اصلا درد نداره بدن هرکسی متفاوته تو ذهنتو برای درد خیلی زیاد آماده کن که بعد عملت عذاب نکشی قبلش با خودت کنار بیا قشنگم،خیلییی مراقب خودت باش🥹😘❤️

ماساژشم میگن خیلی سخته،حتما قبل عملت خون رزرو کن ک بعد عملت بهت تزریق کنن پمپ درد فراموشت نشه و به ح ...

اره حتما مبگم .از الان اینقد استرس دارم که دوس دارم زودتر انجام بدم و تموم شه

اره حتما مبگم .از الان اینقد استرس دارم که دوس دارم زودتر انجام بدم و تموم شه

اصلاااااا استرس نداشته باش دلبرم،یه بار میخوایم زندگی کنیم پس اونطور که دوس داریم زندگی کنیم،کلا ذات انسان طالبِ زیباییه ماهم ک خانومیمو عاشششقِ زیبایی🤣😍 بکش و خوشگلم کن من خودم عاشق عملای زیبایی ام اصلا ب خودت استرس نده هیچ چیز آسون بدست نمیاد حتی واسه بهشت هم آدم باید بمیره ک بره بهشت واسه بعضی چیزا باید خیلی چیزارو تحمل کرد صددرصد عمل سنگین و دردناکیه اما اگه کار دکتر درست باشه واااااقعا می ارزه ب دردش🥹😍پر انرژی برو دختر  

اصلاااااا استرس نداشته باش دلبرم،یه بار میخوایم زندگی کنیم پس اونطور که دوس داریم زندگی کنیم،کلا ذات ...

وای خداااا

چقدر انرژیت خوبه تو خانوممم🥹😍داشتم همینجوری میخوندم حالم خوب شد اصن انرژی پاک و مثبتت با اینکه داشتی با یکی دیگه حرف میزدی منو گرفت🥹کاش قبل عمل کنم بودی 😂من ۲سال پیش لیپو و ترنسفر به باسن و لیفت سینه کردم باهم پیش پیمان صدری

واقعا همینه که میگی نمیشه که هم کمرت یه وجب باشه هم درد نداشته باشه هم هزینه نداشته باشه 😅با ورزشم میشه تا حدودی خوب شد ولی این ساعت شنی رو فقط عمل بهت میده که راه راحتتریه😁👌🏻

ولی واقعا میارزه یعنی یجوری اعتماد به نفس میده ها نگم برات...

دردشم بدن با بدن فرق داره ولی چون دکتر از تیم خودش برا من پرستار فرستاد خونه تا ۲هفته اینا پیشم بود حسابی هوامو داشت راحت گذشت و زود سرپا شدم