2789
عنوان

لیپو ابدو

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 41 پست
اخه بعضیاشون خیلی ظریف و قشنگ بخیه میزنن بخاطر همونه ک میگم دکتر دانش و دکتر مکارچیاناین دو خیلی معر ...

برای پروتز هم دکتر میشناسید؟

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین دکتردانش برای پروتز هم فوق‌العاده ست🥲فقط دنبال کسی ام ک اگه پیشش عملی داشته بیاد نظرشو از همه ...

بنظرم برو کلینکش من اکثرا کلینیک دکترا میرم نمونه کار ب صورت زنده هس🤣

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

حتما میرم تنها چیزی که جلومو گرفته فقط دردشه نیوشا🥺

پروتر و میگی عزیزم یا ابدو؟ من زن عموم ابدو کرد دو روز بعدش قرمه داشت نیپخت😂😂

پروتر و میگی عزیزم یا ابدو؟ من زن عموم ابدو کرد دو روز بعدش قرمه داشت نیپخت😂😂

لیپو و ابدو رو میگم،خواهرشوهرم عمل کرده بود میگفت داشتم میمردم

پروتز ک دردش خیلییی کمه

میتونم قد و وزنت رو بدونم عزیزم 

می‌خوام کمی کمکت کنم

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

شوهرم غلط میکنه راجب بدنم بخواد نظر بده،مگه خودشون چی ان شبیه موش ته فاضلابن!!من نظر خودم مهمه

پس نکن درد داره خیلی 

شوهر که به خودت برمیگیره به کیفیت رابطه جنسیت چقد از دست شوهرت کفری هستی 

قدم ۱۶۳وزنم ۸۴بخاطر تنبلی تخمدانم

وزنت که خوبه،همه جات پره

باسن نداری؟

سوگـلم🤍ازدواج 1403/09/30💍 جدایی1403/12/20❤️🩹 باشد بار دیگر که عشق به سراغم می آید..امن باشد..صادق باشد.. آرامش داشته باشد و دلم را قرص کند..آنها که عکسها را نبوسیده اند هرگز عاشق نشده اند...{دلتنگتم عزیزترینم💔7'01'1405}

پس نکن درد داره خیلی شوهر که به خودت برمیگیره به کیفیت رابطه جنسیت چقد از دست شوهرت کفری هستی

ن عشقم کفری نیستم اتفاقا خیلی دوسش دارم اما دوس داشتنم باعث نمیشه بهش اجازه بدم راجب بدنم نظر بده،وگرنه رسوای دو عالمش میکنم