2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 63 پست

نظرتون رو یخچال دوو 

و ماشین لباسشویی دوو چیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

واقعا همینه آدم کم بگیره الان روز به روز چیزای جدید میاره سه سال دیگ سرویس چینی جدید بگیره من که مخا ...

مبارکت باشه عزیزم، کی گرفتی؟ اگه میتونی میشه بگی کلش چقدر شد؟

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوو مثل ماشین لباس شویی پاکشوما خیلی خوبه ولی یخچالشو نمیدونم

پاکشوما میگن خیلی صداش زیاده

نمیدونم دوو هم همینه یا نه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بستگی داره چی بخری

ترخدا درحد توان خرج کنید

ب خانوادت فشار نیارین

خانواده اسکوول شوهر قدرنشناسن

شوهرتم بهدا تو زندگی باید ب وسایل اصافه کنه ک بفهمه زندگی جیه

رودار نکنید مردارو

من خر اینکاز کزدم

شما نکنید😐

مبارکت باشه عزیزم، کی گرفتی؟ اگه میتونی میشه بگی کلش چقدر شد؟

من ۴ ماه پیش عروسیم بود 

من جهازم شد ۳۰۰ تومن 

شوهرمم مبل یخچال تلوزیون ماشین لباس شویی خرید شد ۱۸۰ تومن 

والا خیلیم خوشگلن هرکیم دید خوشش اومد 

اندازه خریدیم اصراف نکردیم

خیلی خوبه که، پس میشه، آخه الان معلوم نیس خارجیا هم اصلن یا نهنمیدونم چرا تو نی‌ نی‌ سایت یه سری میگ ...

نی نی سایت جدی نگیر عزیزم 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

من ۴ ماه پیش عروسیم بود من جهازم شد ۳۰۰ تومن شوهرمم مبل یخچال تلوزیون ماشین لباس شویی خرید شد ۱۸۰ تو ...

مبارک باشه خوشبخت بشین😍 منم همین حدود رو در نظر داشتم، ولی چن تا تاپیک خوندم داشتم ناامید میشدم😅

بله من شنیدم که دوو مشابه پاکشوما البته شنیدم

من موندم بین پاکشوما

دوو و کنوود

پاکشوما میگن خیلی صداش زیادهنمیدونم دوو هم همینه یا نه

مامانم ۱۰ساله دوو داره خیلی راضیم 

پاکشومام خریده ۲ساله اونم راضیم صدام نداره 

ولی نمیدونم دوو اصل کره الآن هست یا نه

می آید هر آنچه باید 🌱
مبارک باشه خوشبخت بشین😍 منم همین حدود رو در نظر داشتم، ولی چن تا تاپیک خوندم داشتم ناامید میشدم😅

نه عزیزم ناامید نشو 

برو شوش وسیله اشپزخونتو بخر 

بقیشم از جاهای دیگ بخر 

اسی عزیزم

بله میشه 

چیزی که الآن واقعیته وسایلای مارک خارجی معلوم نی اصل هستن یا خیر

من خواهرم ماشین ظرفشویی دوو برداشت به قصد اینکه اصل اینا 

خراب شد چند وقت پیش ۴تومن خرجش کردن تا درست شد 

پس همون ایرانی مارک خوب برداریم خیلی بهتره 

پاکشوما ما ماشین لباسشوییشو داریم راضیم 

یخچال دوقلو هیمالیام داریم راضیم

می آید هر آنچه باید 🌱
نه عزیزم ناامید نشو برو شوش وسیله اشپزخونتو بخر بقیشم از جاهای دیگ بخر

آره منم تهرانم، حتی یه سری رو میشه قسطی برداشت

اسی عزیزمبله میشه چیزی که الآن واقعیته وسایلای مارک خارجی معلوم نی اصل هستن یا خیرمن خواهرم ماشین ظر ...

درسته دقیقا، فقط پاکشوما صداش زیاد نیس؟