2777
2789

فردی اجتماعی بودن یعنی برخلاف اینکه همش بهمون میگن خونه داری و حجاب و ...کسی بوده که شاگرد تربیت میکرده سخنرانی میکرده حق خودش رو میگرفته و درکل رخدادهای جامعه براش مهم بوده نسبت به مسائل روزش بی حس نبوده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه فرد کاملا اجتماعی 

به گفته های دیگه تجارت هم میکردن،و عهده دار مدیریت فدک بودن

چندین و چندین شاگرد زن و مرد داشتن و بهشون تدریس میکردن

یکی از افراد تاثیر گذار در مسائل سیاسی در زمان خودش بودند 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

مثل کوه پشت امام خودش و همسرش ایستاد و انقدر خونه دار و مهربون بود که همسرداریش زبانزد بود و حضرت علی علیه السلام فرمودن هروقت به خونه میرفتم و چهره ی صدیقه طاهره رو میدیدم هیچ غمی توی دلم نمیموند.

حضرت به همسایه ها خیلی اهمیت میدادن و همیشه دعاگوشون بودن و دعاگوی شیعیان بودن و حتی برای اونایی که ضعیف بودن از شیعیان نماز خوندن و دعا کردن.

به محرم و نامحرم اهمیت زیاد میدادن و حتی هنگام تشیع شون به مولا جان فرمودن برای من تابوتی درست کن که حجم بدن مشخص نباشه و اینکه ایشون یکی از موارد مهریه شونو شفاعت شیعیان قرار دادن و عاشق شیعیان مولا علی جان هستن و دعاگوشون هستن و در قیامت شفاعت میکنن❤️

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

مرسی از توضیحاتتون🌸

خواهش میکنم گلم🥀

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲